Luka Kebara: Poslanik-pripravnik

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Odjednom, ono sto je radila Monika Levinski u ovalnom kabinetu Bila Klintona i ne izgleda tako sramno. Ovo je prava bruka. Eto zasto mladi i sredovecni beze iz Srbije (i opet ce, ako bude srece). Da nam deca, cak i ako zavrse fakultet, ne postanu – ovo. Nego hrabro bezi i „ne okreci se sine“ pa makar umro jos u avionu, ali kao covek. Kakve bre sarme? Kakav Covid? Kakve Atlagic sajkace? Da mi dete prozivi zivot u Zadruzi?

  2. Taj je očigledno nevoljnik, koji da mu nije uštirkana košulja ne bi mogao da stoji uspravno jer nema kičmu niti ličnost, kao da je izašao iz onog filma Poltron, ali verovatno jeste dojajni „mladi lider“ za tu bulumentu okupljenu u toj partiji. Toliki im nivo.

  3. „…ali makar se završilo, da lakne njemu i onima koji ga gledaju i slušaju“.

    Ovo najbolje opisuje i tog nesrećnog Kebaru i ostala „nova mlada SNS lica“ u Skupštini: najveći kvalitet im je to što kad oni završe svoje „izlaganje“, neizmerno lakne onima koji „to“ gledaju i slušaju!

    1. Svaka vlast ima svoje dvorske lude… Socijalisti su imali Šešelja, Nikolića i Vučića, a ovi sad imaju 256 zvanično registrovanih i ko zna koliko još nezvaničnih…

  4. Imam osecaj ali bih voleo da gresim da su neki poslanici sakupljeni sa ulice u nedostatku kvalitetnijih.A kvalitetnih mladih, adekvatno obrazovanih i sposobnih u Srbiji ima ali im ono sto nedostaje je clanska karta neke os stranaka koje su formirale vlast.

    1. Nemora on nista da progovori, meni je dovoljno da mu nekoliko trenutaka pogledam u facu…vrlo retko sam pogresio

    2. Pa ovaj je valjda obrazovan, završio FPN? I onda kukate na privatne fakultete … Mislim ni vaša mi politika nije baš najjasnija;

  5. To je nama naša borba dala. Gledaj narode, gledaj kako nam se svaki dan obija o glavu ono što smo propustili tog davnog 6. oktobra.

    1. Tacno. Ali, moramo ga izvojevsti i imati posle 20 godina. Da se iva katastrofa nikad vise ne ponovi Srbiji, a da svi odgovorni dobiju sta su zasluzili, po zakonu. Pa i ovaj jadnik.

    2. Nismo ništa propustili, samo smo zakasnili. Ali, ima Boga, svaki iščašeni zglob biće uskoro na svom mestu. Ali, predstoji nam „krv, znoj i suze“ do konačnog uređenja naše zajednice.

  6. Ovo je vladavina „ponosnih“gradjana Srbije, svako malo oni su ponosni na nesto sto su navodno uradili, a kad pogledmao koliko smo duzni onda je Djilas kriv.

  7. Pioniri maleni, mi smo vojska pava…Vucic ocigledno ne zna sta je parlament, cim je ubacio pripravnike.

  8. Ili si Vesić, Martinović, Atlagić, Rističević… od nedavno i Kebara… ili si Čovek.

  9. Sramota me je profesora koji su dozvolili da ovaj Kebara zavrsi fakultet. Ali, ni roditelji ga nisu naucili sta je moral i postovanje.
    Kada vidim Kebaru i druge Kebare zakljucujem da sam kao profesor potpuno pogresno uticao na studente, motivisuci ih da sticu znanja i ljudske vrednosti.
    Jako me interesuje kakav je bio prosek Kebare na fakultetu i ko mu je bio mentor i da li je on jedan od najboljih studenata.

    1. tako je profesore samo djilasovim srednjoskolcima da se dodeli pocasna diploma fakulteta, a ovima iz SNSa koji su btw bili studenti generacije na BU od vucica, dacica, sinise malog, da se oduzme… to je ta pravda po vama djilasovicma.. zato ste na 2-3%…. i to vam je previse…

  10. Vuline sve ti je oprošteno….to je prvo sto sam pomislio kada sam video ovo čudo prirode.

  11. Ništa se taj ne razlikuje od svojih partijskih kolega sa dužim stažom – Martinovića, Đurića, Vesića, Vulina, pa i samog gazde Vučića. Svi se prave na štancnu, isti – necivilizovani, beskrajno bezobrazni, neobrazovani.

    1. Postovani Sasa iz tog drustva ne bih iskljucio ni Gorana Vesica, Gordanu Comic i druge DS bivse a sadasnje SNS poletarce.

  12. Izuzetno retko komentarišem komentare, ali ne sećam se da sam na nekom portalu pročitao ovoliko inteligentnih komentara!

  13. Decko je zavrsio drzavni fakultet i sad nema kritike ? Jer drzavni fakultet je kvalitet? On je cak bio i demonstrator na vezbama radio n’a fakultetu, opet ponavljam drzavnom. Toliko, hvala.

    1. Pa završetak fakulteta nipošto nije garancija odsustva inteligencije, tih primera jw na desetine hiljada, a kamoli garancija poštenja, morala, pristojnosti….

  14. Srpski rialiti zvani „TV ppenos skupštinske sednice“ ne gledam odavno (hvala milom Bogu ako ga ima!) jer znam da je to jedini lek zarad očuvanja mentalnog zdravlja. A ovo je izgleda etalon konfiguracije morala, vaspitanja i ličnosti svakog napr(e)dnjaka..

  15. apsolutno je mali u pravu… a ovaj sto pise text vrv je jedna od perjanica GS, koji ima samo srednju skolu.. ali samo se vi cerekajte, mi radimo i mi pobedjujemo…

  16. Ovo ne moze da bude poslanik u pravom parlamentu, „ovo“ moze da bude samo posramnik u Vucicevoj Skupstini. Kakav vodja ( AV/AV firer ) takvi sledbenici, posramnici u tzv njihovoj skupstini koju su pretvorili u „farmu“, „zadrugu“, „parove“itd a sve po pokroviteljstvu velikog brata ( firera ) Aleksandra AV/AV Vucica.

  17. Predlažem Koraksu ideju za karikaturu: u kanalizaciji pakla plutaju ljudi, jedva držeći glave iznad braon površine, a Kebara proviruje iz klozetske daske, kao pojasa za spasavanje i zubima steže toalet papir.

  18. Tačno je da za vreme prethodne vlasti nije bilo sapuna i toalet papira u školama! Ali ni sada ništa nije bolje, puno škola i nemaju normalne toalete, puno škola ima septičke jame, pa baš ova vlast pre 2 godine u Leskovcu svečano otvorila septičku jamu u jednoj školi, nije šala, to se dešavalo pred kraj druge decenije 21. veka!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.