Lukašenko – istočnoevropski Tito

Geopolitički uzroci i nova faza beloruske krize

Ostavite komentar


  1. Biseniću, malo više ozbiljnosti. Ukoliko je moguće.

  2. Naslov je potpuni promašaj. Ni po čemu Tito i Lukašenko ne mogu dase porede.

    1. Ne obraćam se samo Vama. Pobogu, šta Vas je briga za Lukašenka, Putina, Bajdena? Lepo je vreme, toplo, čak i kad pada kiša. Izvedite dragu osobu u šetnju. Po Kalemegdanu, Košutnjaku, bilo gde u prirodu. I ulepšajte dan sebi i nekom dragom za stvarno malo para. Malo para, ali mnogo potsticaja zdravlju, fizičkom, pogotovo mentalnom.
      Nadam se da se ne ljutite pošto mi nije bila namera da vam dižem pritisak. Naprotiv.

  3. Petooktobarska matrice o demokratiji gde idete u penziju sa 70 godina gde sa bogatim u sudu nema sta da trazite gde radite ko rob za minimalac gde vas svakog dana prze o tome kako vam dobro ide dok prezivljate, Tito Milosević su demokratija koju ovi nisu ni pomirisali al dolazi nova 45 pa saradnici okupatora lopovi i ostale secikese nema mi smo radili svoj posao. Djavo dolazi po svoje pre ili kasnije ministri nisu večni a okupacija trajna biće dana za megdana

  4. Drži se Aco, ne daj da te slome! Autor teksta nije naveo jednu veoma bitnu stvar a to je sto svetski moćnici hoce da razore njihovu privredu. A zasto? Zato sto je 70% i dalje drzavno. To zapadnjake boli, to im je trn u oku. I to je ako ne prvi onda drugi razlog sto hoce da ga skrate za glavu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.