Lukić: Što me više pritiskaju, više me motivišu

Žrtve seksualnog uznemiravanja od strane bivšeg predsednika opštine Brus govore za Danas o utiscima nakon suđenja

Ostavite komentar


  1. Zora Dobričanin Nikodinović, njenom računu baš prija kadrovanje SNS-a.

    1. Postoje advokati,
      i postoje prljavi advokati.
      Još je žena.
      Da ti se stomak okrene.

    2. Ovo što sam pročitao je blago rečeno strašno. Ovu ženu bi trebalo zaštiti od šikaniranja i pružiti joj svu moguću pomoć. Sad bi opozicija trebala oštro da reaguje.

  2. Budite uporne i ponosne. To su jedne kukavice od ljudi, koji su jaki dok viču, galame i dok su u čoporu. A kada su sami onda su u svakom smislu mali. Nažalost, Srbija je danas puna takvih ljudi, a tome dosta doprinosi aktuelna vlast, koja je manje više ista takva.

  3. pokušava da se stavim u njene cipele, ali ne ide. Ovo je otišlo predaleko, nisu do nje došle priče da je njen suprug koristio fotelju da maltretira devojke, ovde je žena koja je sačuvala njegove poruke, žena koja zahteva zaštitu od napasnika, a Jutkina supruga nema snagu ni da ostane kod kuće. Šta mislite kakav bi njen život bio da zatraži razvod ili da ne prihvati učešće u ovom cirkusu? Bilo bi dobro da neko zaštiti i nju od Jutke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.