Lutovac: Rečenica „Da li znaš ko sam ja?“ je generator nasilja, a znamo ko je izgovara

Ostavite komentar


  1. Treba se podsetiti obecanja posle majskih dogadjaja prosle godine „U svim skolama bice prisutan skolski policajac“ gde je bio u vreme sukoba? Ocigledno da je i to bila jedna u nizu lazi i prevara za siroke narodne mase od strane vlasti.

  2. Zakoni koji nisu primenjivi,se usvajaju,zašto copy paste uzmemo od EU,to treba da se raspravlja,a preuzimamo zakone već duže vreme,tako da DS SNS mogu da dele krivicu,i onda i sada se usvaja dosta ne primenjivih zakona za Srbiju.

  3. Пре четрдесетак година, путник заборавио ташну па се вратио и нашао аутобус у гаражи. Ушао ладно у аутобус који је био подигнут на каналу а возач испод. На негодовање возачево путник иначе официр ЈНА је упитао возача Стреле Ваљево: знаш ли ти ко сам ја? На то му је возач одговорио: тебе и тражим, п…. ти материна и просуо му песницу у главу. Стигло до Суда…

  4. Dokod postoji pink koi promovise nasilje njega ce biti,a i SNS sa svojim predsednikom nista bolji nije.

  5. @ziza nemaš pojma,taj policajac ima ista prava koliko ti i ja!

  6. Dragi svi vi iz opozicije i ostali ne skupljajte poene za ove teme i vi i ovi kad ste na vlasti prosvetni radnici su dotakli dno a narociti elonomsko. Molim. vas ostavite nas na miru

  7. Питање:“Да ли знаш ко сам ја?!“изговара мафијашки СНС кадар.

  8. Narod je željan pravde ,istine ,realnih ocena tako da ovaj incident meni govori da ako se uskoro nešto nepro.eni biće mnogo više ovakvih incidenata.

Ostavite komentar


Društvo

"Simbolički ukor" Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel 10

„Simbolički ukor“ Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel

Visoki predstavnik za spoljnu politiku Žozep Borel saopštio je danas da će ;EU održati sledeće sastanke ministara spoljnih poslova i odbrane u Briselu umesto u Budimpešti, što je verovatno "simbolički ukor" Mađarskoj zbog njene "odmetničke" diplomatije u pogledu Ukrajine, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Promena mesta sastanaka koji treba da se održi od 28. do 30. avgusta predstavlja udarac reputaciji Mađarske samo nekoliko nedelja pošto je preuzela rotirajuće predsedavanje Evropskom unijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.