Macura o problemu sa klimama u porodilištu „Narodni front“: Situacija nije bila dramatična, nikome nije bio ugrožen život

Ostavite komentar


  1. Ako sam je dobro razumela moglo je jos da se ceka,da neko umre,da postane dramaticno…
    Niko se nije zalio od pacijenata ministarstvu…
    Da li je ova zena pri zdravoj pameti? Da li zaista novac i vlast toliko znace da prodas obraz,cast,razum,postovanje…

  2. stidite se, novinari, što dižete paniku zbog par beba. ja, takođe, smatram, u svetlu naše tragične istorije, da veoma nekorektno pravite slona od mrava; možemo mi sve da podnesemo, i uranijum, i litijum, i sumpor u pijaćoj vodi. evo, kako već desetak godina životarimo kao psi, i šta nam fali?! da je nama naš Vučko živ, i zdrav, i to mu je to.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto je Mladić heroj huligana? 8

Zašto je Mladić heroj huligana?

Tema najnovijeg Mosta Radija Slobodna Evropa bila je koliko su mladi u Srbiji i Bosni i Hercegovini opterećeni nacionalizmom. Sagovornici su bili Sofija Todorović, programska direktorka Inicijative mladih za ljudska prava u Srbiji, i Adi Selman, jedan od osnivača pokreta Karton revolucija iz Tuzle.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.