Maja Popović: Izmenama Krivičnog zakonika predviđen doživotni zatvor za silovatelje

Ostavite komentar


  1. To ste trebali misliti jos ranije, takodje da bude „Ni po babi ni postricevima a vala ni po partiskoj knjizici i srodstvu“

  2. Intersantno je da je naveci broj silovanja u zemljama u kojima za takve slede drakonske kazne? Sta mislite ZASTO? Mozda se problemi ne mogu resiti samo SILOM?

Ostavite komentar


Društvo

Održana svečana promocija 44. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici 10

Održana svečana promocija 44. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić poručio je danas na svečanoj promociji 44. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici da nema jake države bez jake vojske i policije i istakao da će naša država nastaviti da školuje generacije mladih policajaca koji će brinuti o bezbednosti i sigurnosti naše zemlje i građana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.