Pravilo da je za dobar provod najvažnije dobro društvo, kada je u pitanju zabava manjih i većih školaraca i studentarije, po svemu sudeći biće aktuelno ovog leta u Majdanpeku. Nekih organizovanih programa namenjenih mlađoj populaciji, makar u najavi, zasad nema, pa kao opcije preostaju zatvoreni bazen Sportsko rekreativnog centra 6.

Pravilo da je za dobar provod najvažnije dobro društvo, kada je u pitanju zabava manjih i većih školaraca i studentarije, po svemu sudeći biće aktuelno ovog leta u Majdanpeku. Nekih organizovanih programa namenjenih mlađoj populaciji, makar u najavi, zasad nema, pa kao opcije preostaju zatvoreni bazen Sportsko rekreativnog centra 6. avgust koji će proraditi za koji dan, ali i jezero Veliki Zaton, na par kilometara od samog grada.
Vikendice Majdanpečana na obali Dunava kod Donjeg Milanovca i Golupca takođe su varijanta za jeftino letovanje u sopstvenoj režiji. Za relativno malo novca (200 evra i 2.900 dinara), a u organizaciji Gradskog karate kluba Zaječar karatisti i iz majdanpečke opštine provešće ovog leta deset dana na Crnom moru u Kranevu u Bugarskoj.
Nešto malo ovdašnjih srednjoškolaca i studenta na letovanje će zahvaljujući svojim školama i fakultetima, ali će najveći deo raspust provesti kod kuće, trudeći se da sami sebi organizuju zabavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari