Majić: Ćutanje institucija bi značilo da se slažu sa napadima

Poslanici vladajuće koalicije nastavili sa uvredama na račun sudije Apelacionog suda

Ostavite komentar


  1. Sastali se. Ok. I mlatili praznu slamu. Nije OK. Sastaće se ponovo. I opet će verovatno mlatiti. Pa ispočetka. Naša svakodnevnica.

  2. Ako ga je kritikovao Marjan Rističević onda je Majić sigurno u pravu.

  3. Kakav je to materijal podeljen sudijama? Ko ga je sačinio, šta sadrži i ko ga je podneo? Možda Marijan Rističević, ili Martinović? A možda je to učinila ministarka pravde lično, s obzirom da je po funkciji član VSS , a učestvovala je i na raspravi u Skupštini Srbije i poznaje Majića jer mu je bila pripravnica?

    1. Ni Rističević, ni Martinović, ni ministarka, ne mogu da skroje, kao uvek podobni Dragomir Milojević. Sve bolji od boljeg…

  4. Odgovor molimo od gospodina sudije:

    Kako je ono postao sudija apelacionog suda, da li sve po propisima i po profesionalnim standardima, i
    Šta traži sudija apelacionog suda u nevladinim organizacijama, kakva se tu sinergija ostvaruje.
    Ništa više.

  5. Potpuno podržavam sudiju Majića ali to je nažalost stvarnost jer je elita 1989. umesto tranzicije komunizma u kapitalizam i građansku demokratiju izabrala ratove i održanje orvelovskog sistema (3 grane vlasti nisu razdvojene). Znači jedan deo elite podržao Sobije ratove a drugi deo elite bio protiv ratova ali taj drugi deo elite nije shvatio da bez LUSTRACIJE (makar i 6 oktobra 2000) nema promene orvelovskog sistema. Ukratko naša elita su deca komunizma (rođaci podobnih drugova) živeli su u svom svetu (ne kao običan narod) i za njih Titov komunizam nije bio orvelovski sistem. Otuda svi naši današnji problemi….

  6. Najveći paradoks u svemu su ti članovi VSS koji nisu upoznati i potrebno im je vreme do 29.05. da se upoznaju sa „materijalom“ koji im je na istoj sednici mogao biti prezentovan u 10 min., koncizno i precizno. Nije ni čudo što nam je pravosuđe i efikasnost sudova takva kakva jeste, kada brzinom puža reaguju na sve čemu je direktno izložen njihov kolega, sudija – i to ni manje, ni više, apelacionog suda. Sramotno je u kakvom se ponoru nalazi naše društvo, ovo je samo jedan od primera. Sudija sa narctanom metom, plagirani dokorati čije se procene razvlače godinama, pišu peticije, ne preuzima se više nikakva odgovornost od strane intelektualne elite, koja svakim danom sve intenzivnije ukida samu sebe.

  7. Dovoljno je što je bio kod Bećkovićke, nije bitno šta je rekao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.