Majić o prijavama protiv tužiteljke Savović: To je cena za dignitet, etičko i hrabro postupanje

Ostavite komentar


  1. Tuziteljka koja zasluzuje divljenje smeta njenom sefu koji je zalutao na tu poziciju i ne zasluzuje je ni po kakvom osnovu zato sto je profesionalno iznad njega.Tuziteljke kao sto je ona trebaju neuredjenoj pravnoj drzavi kakvom ju je napravio covek bez i jednog dana staza i poslusnici koji su za svaku osudu.Sramota da ovoj tuziteljki pretpostavljeni bude osoba koja to ne zasluzuje.

  2. Scenario za tragikomediju… frustrirani, nesposobni ali verni sluga, šef podnosi brda prijava protiv bolje od njega, umesto da radi nešto korisno i zaradi svoju mršavu platu.

  3. Подршка за тужитељку! Паралелно, надам се да ће се једног дана проверити како је овај неспособни и некомпетентни Стефановић “догурао” до позиције где се налази. Партијски кадар, подсећа ме на Мићу (ЕПС) и остале послушнике који нас скупо коштају. Уништили су Србију!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.