Psihički rastrojena Žaklina A. iz sela Miroševce kod Vučja nanela je povrede po glavi i telu svojoj šesnaestomesečnoj bebi A. M, rečeno je juče Beti u leskovačkoj policiji i u Centru za socijalni rad. Policiju je pozvala komšinica, pošto je čula vrištanje iz Žaklinine kuće, u romskom naselju u Mirošvcu.

Psihički rastrojena Žaklina A. iz sela Miroševce kod Vučja nanela je povrede po glavi i telu svojoj šesnaestomesečnoj bebi A. M, rečeno je juče Beti u leskovačkoj policiji i u Centru za socijalni rad. Policiju je pozvala komšinica, pošto je čula vrištanje iz Žaklinine kuće, u romskom naselju u Mirošvcu. Po rečima lekara, beba je primljena u leskovačku bolnicu i konstatovane su joj frakture glave i tela.
– Mališan ima masnice po licu od udaraca rukom, ali na sreću nema unutrašnje povrede. Vidno je uznemiren i sve vreme plače – kazao je načelnik Odeljenja pedijatrije te bolnice Miodrag Cvetković.
Majka dečaka je sa odeljenja psihijatrije prebačena u Duševnu bolnicu u Topoli kod Niša. Lekari su rekli da Žaklina A. ranije nije bila registrovana kao duševni bolesnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari