Majka privedenog stipendiste Vlade Francuske: Tretiran je kao kriminalac

Ostavite komentar


  1. Dolazi kraj ovoj nepismenoj vladi, koji koriste bosance kao policajce I tito je to radio, sve bosanci na vlasti, srbijo nedajteim oni zive u drugoj drzavi, Vucic ce pasti.i to tesko, zavrsice u Hagu,

  2. Skupite dokumentaciju pa u nekom povoljnom trenutku tuzite drzavu. Ako odigrate pametno sigurno cete naplatiti odstetu. Nema potrebe glumiti patriotizam.

  3. Cija su ovo deca, vucicu?
    Karakterna osobino.
    Izgleda nisu vasa?
    Osim ovog sa nozem.
    P.S.: Na p.

  4. Sve iz prve ruke. Hahahahah 🙂 Evo ja pozdravljam majku policajca kome su slomili obe noge. Oprostite im, ne znaju sta rade.

  5. „Stipendista vlade Francuske“?! I šta sada? Treba da nam se na glavu popne taj stipendista?! Treba da bude iznad zakona jer, Bože, pa on je stipendista francuske vlade? Ova mama je mogla da vidi kako se Francuzi odnosno, francuska vlada, obračunava sa takozvanim „žutim prslucima“. Ovde huligani izmešani sa „stipendistima iz Francuske“ nekažnjeno lome noge, policajcima, bacaju molotovljene koktele, razbijaju sve ono lepo što je podigao ovaj narod . Mogla je ova majka da pouči svoga sina da bira društvo, kao i da svaka batina ima dva kraja.

    1. Ova majka je naucila svoje dete da bira drustvo. On je bio sa jos dva primerna studenta i isli su da jedu u svom gradu. Gde je tu greska?. A sa kime se druzi predsednikov sin? Da li se to pitate?

    2. a s kim se druži predsednikov sin sa elitom… pa nisu deca luda da motaju kablove za 400 eur….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.