Majka učenice iz škole Vladislav Ribnikar pisala direktoru: Zašto, posle svega, roze majice?

Ostavite komentar


  1. Pokusaj da se ZABORAVI PROPAST DRUSTVA I NJENE buducnosti sa PINK majicama… Kakva IRONIJA I SMEH BAHATIH NARODU SRBIJE koji oplakuje sopstvenu i buduxnost svog pokolenja! OBUCIMO CRNE MAJICE I NE SKIDAJMO IH!!!

  2. Zali se u crnom a ne u roze.Kakva sramota i izrugivanje tragediji.Direktor odmah da da ostavku ili bude smenjen.

  3. Ma ja sam dete odmah prebacio u drugu skolu i tom ulicom vise ne prolazimo.
    Verujte deteje prodisalo i sto je najgore shvatio sam da sam bio u velikoj zabludi vezanoj da je to top skola!

  4. Alo institucije, naročito vi što „niste zakazale“ ako ne znate šta da radite, pitajte one koji znaju. Obratite se državama u kojima se slična tragedija desila (naravno, nigde se pucnjava nije desila u osnovnoj školi) i pitajte ih za mere i protokole koje su uveli i šta su preduzeli. Pa da li je to toliko teško?

  5. Bolje bi bilo da se roditelji sami preispita kako su vaspitali decu i šta nose po torbama.ama ljudi sami svoju decu treba da vaspitavamo u kući.našta smo spali.pa škola je obrazovna ustanova a ne vaspitna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.