Majke iz Bačke Palanke kreću put Beograda da podsete Vučića na neispunjeno obećanje

Ostavite komentar


  1. Pa svima je poznato da sada država izdvaja velika sredstva za lečenje dece obolele od retkih bolesti i to je zaista za svaku pohvalu.

  2. ‘ajde, šta paničite … pa ispuniće ON, Bre – evo biće kanalizacija u Ripnju, to je obećao ODAVNO !!

  3. Treba pomoći ovim porodicama jer nemogu ova deca biti u vrtićima sa normalnom decom, njima je potrebno mnogo više pažnje i brige.

  4. Oskar gradi stadione,gradi Beograd na vodi,gradi EXPO,tu se vrte ogromne sume,bolje se ugradjuju,a za nasu decu nema nista,njihova se skoluju u inostranstvu!Napredno do dna!

  5. Znači, ništa bez Vučića, ali se nameće pitanje može li sve sam da iskontroliše, jer je on ispunio obećanje da se odmah krene u gradnju objekta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.