„Naš tata je kao iz one TV serije ,,Policajac sa Petlovog brda“, dobar i vredan čovek, pažljiv suprug i drugar sa decom, priča Anđelka ćerka Dragčeta Miloševića profesora tehnologije rada i praktične nastave u Medicinskoj školi i vlasnika prestižnog frizerskog salona ,,Figaro“ u Požarevcu.

Za Dragčeta kažu da je najbolji frizer svih vremena u Požarevcu i da je jedan od retkih ljudi u Braničevskom kraju koji brine o sedmoro dece. Najstarija Dragana (32) radi kod njega u salonu, Verica (31) je udata i ima bebu, Anđelka (21),studira, Nikola (19) zaposlen je kod tate i već osvaja nagrade na frizerskim takmičenjima, Nemanja (12) i Radica (8,5) su učenici a Sara (4,5) pohađa vrtić.. Sa svim suprugama je u dobrim odnosima jer po mnjemu u vaspitanju dece treba da učestvuju oba roditelja.

– Kada prvi i drugi brak propadnu onda je putanja novih brakova ko zna koliko duga. Prvi, a i svi drugi razvodi, teško su mi pali ali sam utehu nalazio u poslu i uvek nastojao da budem što bolji a lek od stare ljubavi bila mi je nova ljubav. To je tako i danas, ispoveda se Dragče.

Njegova bivša supruga Darinka Branković sa kojom ima ćerkicu Radicu, priča da su se sreli i zavoleli u Kragujevcu i da je u Požarevcu u braku živela godinu ipo dana a posle razvoda ponovo se vratila u Kragujevac.

– Iako nismo zajedno ostali smo prijatelji, čujemo se telefonom a povemeno i viđamo jer je to potrebno zbog deteta. On je divan i pažljiv otac i brine o ćerkici, kaže Darinka..

Sa Slađanom Stanisavljević iz Požarevca, koja je do pre reforme pravosuđa bila sudija, Dragče ima najmlađu ćerkicu Saru.

Puna hvale za oca su i njegova deca. Dragčetov sin Nikola, koji se frizerskim zanatom bavi od 11. godine, napominje da se sa ocem o smemu dogovaraju jer on uvažava njihova mišljenja. Anđelka koja na Visokoj tehničkoj školi u Požarevcu studira ekologiju kaže da kad bi je neko pitao kakvog bi oca poželela odgovorila bi kao svog jer deci posvećuje puno vremena i kad je teško spreman je da pomogne. Najstarija Drakčetova ćerka Dragana, koja u martu iduće godine očekuje prinovu, sa ocem u frizerskom salonu radi već 11 godina. Za Drakčeta kaže da je kao majstor strog i kritičan a kao otac pažljiv, uvek interesantan i zanimljiv.

Dragče Milošević, sem toga što je dobar majstor i još bolji otac, nosilac je crnog pojasa u džudou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari