Mala pobeda ideje o bojkotu

Okrugli sto vlasti i opozicije

Ostavite komentar


  1. Dobar prikaz dogadjaja I potvrda onoga sto odavno pisem, a to je da bez posrednika iz EU ne moze biti postignut nikakav dogovor. S tim sto on nece ucestvovati u raspravi dve strane, nego ce otici kod Vucica I reci sta treba uciniti, a sto trazi I strucni tim Protesta. Vucic I dalje ima medijsku prednost, posto su privatne televizije izuzev N1 pod njegovom kontrolom. Sto s finansija tice, takodje je neravnopravna situacija, posto SNS moze da „zagrabi“ iz javnog sektora koliko hoce. Sto rekao bivsi hrvatski premijer Sanader (sada u zatvoru):“ Izbori se dobijaju sa trecinom novca javno, a dve trecine ispod stola“. Tako da je i tu situacija neravnopravna!

  2. Opozicija ili bolje reci partije moraju biti jasne i glasne u kom pravcu zele voditi Srbiju dali prema Rusiji ili prema EU i ako treba NATO. Sve ostalo je politika decjih igara i uboda komaraca.Necete dobiti izbore bez jasne orijentacije na zapad. Rusija je pojacava aktivnosti toboze poklonima u starom gvozdju koje ce nas toboze odbraniti a normalni ljudi znaju da se oruzjem ma kakvo bilo nemozemo odbraniti vec diplomatijom koju nazalost nemamo. Dok svi susedi odavno znaju ko ih moze zastititi i pomognuti u sutrasnjim okrsajima mi rizikujemo narod kao sto smo i radili u proslosti da bi smo na kraju ako oni kazu i postali genocidni.Stavite prst u usta i dignite visoko da vidite odkud vetar duva i prilagodite se tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.