Mala sal Centra za kulturu u Požarevcu dobila je savremenu rasvetu. Iako je izgrađena pre 30 godina Mala sala do sada nije imala rasvetu. Ugradnjom savremenih reflektora sada je u potpunosti omugućeno odvijanje programskih formi koji iziskuju takvu vrstu svetla.

U Sali je ugrađeno 15 reflektora snage po 1000 wati svaki, koji su raspoređeni po pet sa svake bočne i centralne strane. Majstor svetla ubuduće njima će upravljati savremenom miksetom i dimerima, tako da će posetioci budućih programa u Maloj sali moći da uživaju u svetlosnim efektima. Ova investicija koštala je oko pola miliona dinara koju je CZK odvojio iz sopstvenih sredstava. Ugradnju nove rasvete uradili su radnici Tehničke službe CZK-a i na taj način firmi uštedili par stotina hijada dinara koliko su tražile specijalizovane firme za taj posao.

Direktor Centra Aleksandar Lukić nije krio zadovoljstvo urađenim poslom koji je najavio da će sve radnike Tehničke službe zbog obavljenog posla za Novu godinu nagraditi.

– Veoma sam zadovoljan urađenim poslom. Zašto Mala sala do sada nije imala rasvetu neću da komentarišem. Verovatno je to bio propust projektanta pre 30 godina kada se dom gradio. Sada će se u Maloj sali bez problema odvijati programi koji traže takvu salu, kao što su razne dečje, lutkarske i druge predstave. Posebno sam zadovoljan radom naše Tehničke službe koji su svojim umećem i radom uspešno odradili posao postavljanje rasvete i na taj način firmi ušdedeli par stotina hiljada dinara. Zbog toga sam odlučio da ih za Novu godinu nagradim, kao i zbog lojalnosti firmi i pokazanoj stručnosti u obavljanju posla, pa ću u budećem poslu bez problema moći da se oslonim na njih u realizaciji programa-rekao je zadovoljni direktor Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari