Malezijski dobrotvorni bazar 13.maja 1

Ambasada Malezije u Beogradu organizuje 5. Malezijski dobrotvorni bazar, koji će biti održan u subotu, 13. maja 2017 godine od 11 do 16 časova u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, saopšteno je iz te ambasade.

Bazar je humanitarna manifestacija za celu porodicu koja nudi mnoštvo privlačnih sadržaja za posetioce svih životnih dobi, otvorena za javnost, a ulaz je slobodan. Kao i svake godine, Bazar je usredsređen na skretanje pažnje javnosti na pojedinu socijalno ugroženu grupu, kao i prikupljanje pomoći za specifičnu humanitarnu organizaciju. Ove godine, prihodi sa Malezijskog dobrotvornog bazara će biti donirani fondaciji „Podrži život“ koja omogućava teško oboleloj deci da dobiju odgovarajući medicinski tretman.

Bazar će, kako je najavljeno podržati oko 50 društveno odgovornih kompanija, kao i nekoliko drugih ambasada azijskih država koje će prodavati i promovisati svoje proizvode u dobrotvorne svrhe.

Posetioci Malezijskog dobrotvornog bazara 2017 će imati priliku da dožive malezijsku kulturu kroz izložbe umetnina, rukotvorina i tradicionalnih nošnji, degustaciju specijaliteta malezijske hrane i pića, kao i kulinarske specijalitete drugih država učesnica.

Bogat i raznolik kulturni program Malezijskog dobrotvornog bazara, koji će voditi domaće poznate ličnosti, će biti održavan tokom čitavog trajanja manifestacije, a sastojaće se od živih nastupa plesnih grupa, horova, lokalnih bendova, demonstracije borilačkih veština i revije tradicionalnih narodnih nošnji. Zabava za decu uključuje animatore, klovnove, mađioničare, zabavne igre i dvorce na naduvavanje.

Jedna od glavnih atrakcija Bazara će biti dobrotvorna lutrija. Srećne dobitnike očekuju privlačne nagrade kao što su povratne karte za Maleziju koje obezbeđuje Turkish Airlines, turistički aranžmani lokalnih turoperatora, kompleti proizvoda brojnih sponzora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari