Mali danas podnosi ostavku?

DANAS SAZNAJE:

Ostavite komentar


  1. Mali, jel mozes prethodno da objasnis svoje veze sa tajkunom prevarantom Miroslavom Bogicevicem? Pitam, jer , da bi postao ti sef kabineta svevisnjem, mora da Ivica Kojic ode. A ti i Kojic ste petjali sa Bogicevicem 2013. naveliko. Pisali u Danasu, Kuriru, Politici….mesana salata! Prema tome, to se mora rascistiti, a ne da se oko Bogicevica prave neke smesne afere dok vi glavni akteri sedite sa strane i posmatrate…Doduse, cuo sam da se dosta uznemirite kad se pomene ova tema. I treba tako. Znamo se, znamo…Sinisa!

  2. Možda će Predsednik Vučić danas saopštiti, građankama i građanima Srbije, koji drhte od neizvesnosti (u kakvom stanju Vučić najviše voli da ih đrži), ime Siniše Malog kao mandatara nove/starre Vlade Srbije. Pokazao je u sluučaju "Savamale" da zna da izvvršava naređenja…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.