Mali platio 200.000 dinara, tužilaštvo obustavilo postupak

Ostavite komentar


      1. nije ono kada ti majka u veš mašini opere 20dindže, nego kada supruga laže da je od roditelja nasledila 95000evra, kada namestiš tati kupovinu drušvenog preduzeća, kada nemaš pokriće za lovu kojom si kupio 24 stana… 200000dinara je smešna cifra za Malog.

      2. Za burzuja Sinisu Malog odn velikog (ministar kod AV),
        200 hiljada u evrima bi bila „neka cifra“ dok u dinarima je ona bezznacajna i obican je sitnis

        1. Ne bi ni za 200.000 evra mnogo preznojio ako je alternativa da lezi u zatvoru. Proda jedan stan u Bugarskoj, plati, i ostane mu 100.000 evra za dzeparac.

      3. Па ви у СНС у ни математику у школи нисте имали. 1600 е на поменуте цифре у тексту много? И не води се више ни један кривични поступак. Па толико плаћа нормални свет да не иде на робију 6 месеци за сечу шуме.

  1. Mediji su čudo, što vi možete da oblatite čoveka to niko ne može. I na kraju šta, nema dokaza naravno…

    1. Znaci da je KRIK u pravu i da je Ministar Mali lagao a ko laze taj i krade!!! Bravo za KRIK!

    2. Добро за математику смо утврдили, бежали сте са часова. Али српски или српскохрватски? Па то је већ озбиљан проблем. Прочитај текст још једанпут и назад у школу. Не можеш необразован да ботујеш.

  2. Kako platio 200.000 din u humanitarne svrhe pa se protiv njega više ne vodi postupak? Pa on je ministar finansija ! Koza čuva kupus ? Zemljo, otvori se.

  3. Kad imas para mozes sve da platis. Nego, u tekstu nije napisano da li je sada prijavio svu imovinu?

  4. Hou, hou, gospodo Novinari, ne ide to bas tako… A, dobro bi bilo da, pre nego sto objavljujete tekstove koji se doticu sudskih pitanja, nekada konsultujete istrucnjake iz ove oblasti… Naime, da bi doslo do vansudskog poravnanja sa Tuzilastvom, i obustave postupka zbog sacinjene nagodba, postoji jedan osnovni preduslov bez koga ovaj postupak nije moguc… To je priznanje krivice… Kada sacinite nagodbu sa Tuzilastvom, u njoj pise da priznajete ucinjeno delo, a da se Tuzilastvo odrice daljeg postupka jer cete uplatiti izvesnu sumu u dobrotvorne svrhe. U ovom slucaju, radi se o nepristojnom krsenju pozitivnih mehanizama postupka koje je Tuzilastvo drakonski povredilo. Mehanizam nagode se koristi kod manje znacajnih krivicnih dela koja znacajno ne ugrozavaju drustvo i drustveni poredak, ili bi njihovo trajanje i moguce sankcionisanje bilo u nivou vrednosti iz sacinjenog sporazuma o nagodbi. U slucajevima od visokog znacaja po drustveni poredak gde su kaznenim odredbama predvidjene vrlo visoke sankcije, Tuzilastvo nikada ne bi smelo da predlaze i sprovodi mehanizam nagodbe. Jedna vrsta krivice je ako ste nekome lupili samar, pa se nagodite da platite novcani iznos jer bi i izrecena sankcija bila slicnog intenziteta. A sasvim drugo je da izvrsite masovno ubistvo, a onda se Tuzilastvo nagodi sa vama, priznate krivicu i platite odredjeni iznos, i Tuzilastvo obustavi postupak.

  5. Samo još jedna od stavki zbog koje će se vlast boriti rukama i nogama da ostane gde i jeste. Ako padnu sa vlasti, a pravoverni dođu na vlast, mnogi od njih će zaglaviti ćuzu. Al’ ajd’ ti to objasni prostom svetu u zadružnoj Srbiji!!

  6. Tužilaštvo ovoj vlasti služi za pronalaženje rupa u zakonu da im se ne nađe krivica. U svim normalnim zemljma, pa i kod nas nekada, to su radili advokati dobro plaćeni od strane prevaranata i kriminalaca. Ovde se tužioci plaćaju parama poreskih obveznika da ne nađu ništa pripadnicima vlasti

    1. @ GS***Mala ispravka,ako dozvoljavate-Ministar finansija od PRONEVERENJA ! Nešto kao zvanje „mali od državnog erara (ne od palube)“,svuda ga ima,malo „kraducka“, potplati pravosuđe nekom bednom cifrom i postaje čist čovek,funkcioner…

  7. Nepravda! Sram vas bilo gospodo iz pravosudja. Odavno je kasno za moj narod. Nestajemo zahvaljujuci samima sebi. Politicare nismo uvezli! Oni su nasa slika i prilika.
    Nista nam ne preostaje, nego da strepimo i polako nestajemo.
    Bravo za AV-a, njegove sluge iopoziciju koja je bila toliko dobra da je ovima omogucila da vladaju. KRAJ

  8. Ako se pomolis, upalis svecu u u crkvi, ili, ako imas, uplatis 200000 u humanitarne svrhe, svi gresi su Ti oprosteni. Boze, bas si tolerantan. Nastavicemo samo tako. Uz Tvoju pomoc. AMIN.

  9. Onda se čudimo kada EU zateže sa našim članstvom u toj organizaciji! I oni prate ovakve gafove srpskog pravosuđa,vrlo dobro vide o čemu se radi.A ono sa ukidanjem presude u korist Đilasa a na štetu SNS-a je poseban blamaž!Koliko god voleli ili ne tog čoveka,on je dobio presudu u svoju korist,a onda je ona naprasno poništena,iz proceduralnih razloga ?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.