Mali procenat izlečenih od zavisnosti narkotika u Srbiji

Prvi regionalni forum o zavisnosti i oporavku od droga

Ostavite komentar


  1. Devedeset odsto mladih u Srbiji i regionu je bar jednom probalo marihuanu a to je najčešće samo početak eksperimentisanja sa narkoticima?!? Pocinje se sa pivom i cigarama, pa odatle ide i sve ostalo. Sa ovim pristupom koji je decenijama jalov, a sluzi da donese profit raznoraznim licemerima, nije ni cudo sto je mali procenat izlecenih. Pratite malo kako se u svetu prisupa toj problematici.

  2. Za drogu sam cuo prvi put onog trenutka kada sam probao istu. Najveci problem je neinformisanost obrazovnih ustanova i dezinformisanost roditelja. Kada budemo prestali da negiramo ili pridajemo malo paznje ovom problemu, prestacemo i da stagniramo na ovom polju.

  3. Nas 250 miliona sad trenutno pusimo i uopste se ne osecamo lose zbog toga, naprotiv. Upravo mi palo na pamet da pozovem neke prijatelje na veceru. Prijatan vam dan zelim.

Ostavite komentar


Društvo

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu 9

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu

Svi natpisi, informacije i obaveštenja na Glavnoj autobuskoj stanici (BAS) u Bloku 42 biće ispisani ćirilicom i na engleskom jeziku, a uskoro kreće i menjanje svih tabli i naziva ulica, koje će biti samo tako napisane, najavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.