Mali: Seniorska kartica od srede

Ostavite komentar


  1. Mislim da je ovo besmisleno, jer penzioneri i stariji od 65 godina i tako imaju benificije. Grad Beograd bi trebao da uzdigne značaj svojih građana koji su naprimer duže od 60 (ili 70;80…)godina u ovom gradu, jer su time i ugradili sebe u razvoj ovog/svog grada. Onako se samo brka prstomu oko građanima drugih gradova i to bez ikakvog smisla.

  2. Penzioneri su i do tog epohalnog poteza gradskih vlasti mogli sa poslednjim čekom od penzije da kupuju u nekim prodavnicama uz odredjen popust. Ovo je dno dna beskrupuloznosti, cinizma i ironije kojoj smo svakodnevno izloženi od strane aktuelne gradske vlasti, a predsednik grada bi trebao malo bliže da pojasni te popuste koji mogu da se ostvare ““““personalizovanim““““ penzionerskim karticama kod JKP ““““Pogrebne usluge““““.

  3. "drugovi" penzioneri,zar da Vam ovaj "mali" udeljuje na kasicicu ???? Beogradski izbori se blize,pa Vi vidite sta ce te ????

  4. Secam se perioda kada je Slobodan Milosevic bio na vlasti, kao da je bilo juce. Zemlja u ratu, privreda u kolapsu, enormna inflacija, opsta propast … Ali vlast cini sve da se odrzi. A zasto? Zbog licne koristi. U tom smislu su penzioneri, glasacka vecina, podmicivani svim i svacim. Da ne ponavljam. A danas? Sta je novo kada su izbori u pitanju? Nista drugo osim naivnosti vlasti. Pa zar mislite da ce danasnji penzioner ici da pazari po shoping centrima, capitol parkovima, ici u teretane, pozoriste i koncerte? OD CEGA? Dzaba vam popusti. A kako cemo mi penzioneri glasati, to neka bude na licnoj savesti i razumu ako nam vrane vec nisu popile mozak.

  5. Kad vidim,kako se brinete,pred glasanje za moju sudbinu najdraze bi mi bilo da umrem,kako bih iskorisrio vas fenomenalni popust za sahrane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.