Mali: Zdravstvo u Srbiji mora da ide u korak sa digitalizacijom

Ostavite komentar


  1. Ej…Ministre..,moj ministre!!!
    Pricas o stvarima koje gotovo da i ne poznajes…Tako sigurno,tako ubedjeno kao da verujes 100% toj plastici sa tvoje leve strane!!!
    A Ona u kriminalu do guše…
    Bahatost i kompleksi do neba!!
    „Velike direktorke Fonda“!
    Ali zato postovani Ministre i gradjani Srbije za direktorku RFZO-a ima apsolutno sve bez tendera ,bas sve sto je potrebno za njene plasticne operacije!!! I implatanti i lekovi i sve ostalo sto treba i ne treba!!!
    Da nije smesno bilo bi tuzno!!!
    Dokle smo nisko pali….

  2. JOS JEDNA BUDALA POD NASIM NEBOM !!! SA CIME TREBA DA IDE U KORAK ZDRAVSTVO ???

  3. Dajte vi prvo stanove od 500 eur/m2 za lekare kao što ste vojsci i policiji, što obećavate već 5 god

  4. Ma bravo štedi se na zdravstvu, obrazovanju i kulturi, a rasipa se na stadione, fontane, spomenike, limuzine i ostale „važnije“ stvari.

  5. Zdravstvena zaštita se najvećim delom ne finansira iz budžeta nego iz doprinosa. Kakva je tu uloga ministra finansija?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.