Malinović: Njihov let neće prestati dok ne dođe pravda

Navršilo se pet godina od kako je sedam osoba poginulo u padu helikoptera u Surčinu, niko nije odgovarao za nesreću

Ostavite komentar


  1. Postiovani Malinovicu, glavni krivac je napredovao na vrh drzave: covek koji je (vec tada) uzurpirao sve sta se moze, postao bljutava (verovatno i tragicna) zaprska svakoj corbi, koji se u sve, pa i u virus! – razume, koji nekontrolisano ispaljuje brojke, na pr da svakih 5 sekundi u Americi pogine po jedan perac prozora, sto polupismenom i priglupom sloju, njegovim glasacima, izgleda mocno, koji bum-bumishe cak i Kineski…
    Zasto nilo da pomene: cela strka je bila, zavrsena tragedijom, zbog prezimena bebe: Ljajic! Misleci da je rod Rasimu Ljajicu. I ako se radilo o bebi- nedonoscetu, zacetoj u „sobi ljubavi“ u Niskom zatvoru, i ako je majka bila maloletna… A „nadlezni“ ne znaju da je trecina NPazara s prezimenom Ljajic, a da nista nisu svoji.
    Precutkuje se da su s bebom krenuli u Zdr.centar Studenica u Kraljevu, pa kako je odron presekao saobracaj, NIKO, ama bash NIKO, da se „seti“ da mobilnim pozovuhitnu pomoc u Kraljevu i da na rukama kontejner s bebom prenesu tih 5-6 metara zatrpanog puta do „saniteta“ iz Kraljeva?
    Ne, hteli su predstavu!
    Vlada je, verovatno greskom, objavila razgovor majora Mehica i uzgrednih VOJNIH kontrolora sa aerodroma Ladjevci, ali i tazgovor sa Surcinom, nakon NAREDJENE PROMENE rute.
    Jasno se cuje kako Mehic kaze: idem ja na Banjicki vis, ali kad mu naredjuju drugacije, kazr idem ja na svoj aerodrom (Batajnicu), ali mu nadredjeni naredjuju: Surcin. A Mehic kaze: ne znam civilnu proceduru, NIKAD nisam sletao na Surcin.
    Cuje se i tragicno komuniciranje zenskog glasa sa Surcinskog aerodroma: „zalebdi“ i zaprepascen odgovor Mehica: gospodjo, ne mogu ja da lebdim!
    Najbednije je u svemu, i krivicno, ne kazati da je siroti Mehic dezurao tog dana do 7h ujutro, da je pozvan dok je pomagao komsiji, negde u rano popodne, da mu je naredjeno da se hitno javi u Batajnicu.., jer NIKO – policijski piloti, ni vojni piloti , nije pristao ici u smrt – leteti po onakvim uslovima!
    A onda svemocni Vucic brani sebe i kaze: u pilotovoj krvi nadjeni su „tragovi alkohola“ i osudjuje majora Mehica. Dakle: ne alkohol, vec „tragovi“.
    Uobicajeno despotski, kao i insinuaciju da su Srbi ubili one mladice u „Pandi“ u Peci, nedostajucih 2 minuta s rampe u Doljevcu – koje je ON video, ali savetuje da ne vidi niko drugi, kao sto je zastitio „vrhunske idiote“ u Savamali i bezbroj slicnih slucajeva! Dakle, setaju „nevini“ Vucic, Loncar, Gashic, Zivak i Bandic – a onih sestoro trunu, plus bebs koja i tako ne bi prezivela.

  2. Gospodine Malinoviću, kada ćete rszdvojiti Vašu podeljenu ličnost, između izvanrednog vojnog pilota i lošeg političara. Za mesto načelnika GŠVS je predviđena druga osoba, već je bio na čelu vojske, a ministar vojni je već po strukturi civilna ličnost, pa se džabe grebete.

Ostavite komentar


Društvo

"Simbolički ukor" Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel 9

„Simbolički ukor“ Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel

Visoki predstavnik za spoljnu politiku Žozep Borel saopštio je danas da će ;EU održati sledeće sastanke ministara spoljnih poslova i odbrane u Briselu umesto u Budimpešti, što je verovatno "simbolički ukor" Mađarskoj zbog njene "odmetničke" diplomatije u pogledu Ukrajine, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Promena mesta sastanaka koji treba da se održi od 28. do 30. avgusta predstavlja udarac reputaciji Mađarske samo nekoliko nedelja pošto je preuzela rotirajuće predsedavanje Evropskom unijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.