Mališić: Nova vlasnica NIN-a nam se pet meseci nije obratila

Ostavite komentar


  1. Dakle ako se nova vlasnica nije obratila pet meseci, kako se to uklapa u priču da je ova ekipa pobegla iz NIN-a jer ne može da radi svoj posao kao do sada?

  2. Svako bira svoje radno mesto. 2000 godine se borilo za privatizaciju. Nekada je bila drustvena svojina gde su se pitali nesto i radnici. Sada ne valja ni privatizacija.

  3. Osnovno pitanje je ko je zvanicni direktor firme.
    On odgovara pred Zakonom i ima valjda neka ovlastenja koja se ticu i zarada kao i ugovaranje marketinskih aktivnosti…ili koordinacija sa agencijama kako bi se omogucio prihod koji dolazi van prihoda od pretplate i povecanje plata za zaposlene.
    Dobro je sto nije bilo mesanja u uredjivacku politiku od vlasnika.
    Vlasnika u normalnim zemjama zanima samo dobit i povecanje vrednosti kompanije a za to odgovara direktor firme.

  4. U kom to svetu može biti normalno da korporativni vlasnik nekog medija jednostavno pokloni taj medij? Samim tim je jasno da to ne mogu biti čista posla.

  5. Da se razumemo odmah,NIN je bio dobar i informativan nedeljnik,sve do pre izvesnog vremena.Ali nije mi jasno,odakle su svi u NIN-u,primali sve vreme svog postojanja i vise nego pristojne plate,kad sami kazu da im je tiraz,par hiljada primeraka,a nemaju reklame u listu?Cena je takodje uzrok malog tiraza,jer je 350 din.previse za vecinu onih,kojima se NIN,zapravo i obraca

  6. Sto rece Nebojsa Prokic, kakav smo mi narod kad pored ovoliko problema nemamo ni jednu teroristicku organizaciju.

  7. Boze svasta,sta je mislila Malisicka da je novi vlasnik,sa novom koncepcijom,hteo “ stare ljude“?? Oni to ne bi mogli ni da zapocnu a ne da iznesu! Zato sto su se svrstali samo na jednu stranu i izgubili osnovno svojstvo slobodnog novinarstva: objektivnost,proverljivost informacija,odgovirnost u svakom smislu za pisanu reč!

  8. A ko si ti da ti se obrati?????Zamisli da novinar Figaroa kaze tu pricu.Smejali bi se ceo dan i naravno dobila bi otkaz

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.