Maloletnik koji je nosio improvizovana vešala pušten iz pritvora

Ostavite komentar


    1. Pa kad ti kazes, morace da odgovara? A sad prebaci kanal, propustis farmu, zadrugu, cirilicu a to je nenadoknadiv gubitak za prosvescenje i prociscenje uma!!!

    2. mora da odgovara? Oni što su ga politički smestili u pritvor? Kako ćete da popijete tužbe, kako ćete da platite ne samo dane pritvora, već i za traume, koje ste tom mladom čoveku naneli? Evo sve smo se uplašili vas, botova, monstruma i vašeg voljenog vodje.

    3. Zasto da odgovara,zato sto je nosio igracku kojom je pokazao samo raspolozenje naroda.Pre neki dan u jednom gradu u Vojvodini dva lica su ulicom nosila automatsku pusku,nisu uhapseni naravno jer su verovatno bili na spisku clanova.Kakvu i kome su oni poruku nosili kada vlast nije reagovala?

    1. A oni što su nazvali Jeremićevu ženu da glavni narko diler u Srbiji, i Kosmajca da je glavni diler drogom…

    1. A takodje jedan izuzetno savestan vozač je pušten na slobodu. Zamislite, proleteo kroz naplatnu rampu 50 km/h.

      1. @Filip A onaj što je na pešačkom pregazio onu nedužnu devojku, pritvora ni „omirisao“ nije ! ,Nema zastarevanja, kako se nadaju ! Nema !

  1. botovi misle, da će proći nekažnjeno. samo vi baljezgajte, samo polako. Mnogi od vas se baškari po JP, opštinama, zdravstvenim ustanovama, školama. .Po zakonu ćete odgovarati. Samo polako. Valjda vam je jasno, da je vaš identitet poznat, kao i radna mesta, a i plate.

  2. Zakonom je zabranjeni pritvaranje maloletnog lica. Zbog tog skandaloznog postupka reeba krivično goniti odgovorne u Tužilaštvu i MUPu.

    1. Si zaista toliko glipa? Nogo se ponudio, jer bi on mogao sa njima da se nosi i da zastiti ovog mladica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.