Protiv Dragana S. (51), odbornika Srpske radikalne stranke iz Petke, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede maloletnom S.I. (15) iz Kostolca, juniorskom reprezentativcu Srbije u sportskoj gimnastici.

 Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju Policijske uprave Požarevac, osumnjičeni se tereti da je, ispred sportske hale u Kostolcu, fizički nasrnuo na maloletnika, udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu, nanevši mu tešku povredu u vidu preloma palca leve ruke. Nakon ovog incidenta, policija je protiv napadača podnela krivičnu, a protiv S.I. prekršajnu prijavu.

Posle ukazane lekarske pomoći, maloletniku je ruka stavljena u gips, zbog čega neće moći da trenira narednih mesec dana.

– Dragan je mog sina presreo i grubo povukao u mračni hol, gde je počeo da ga udara i šutira. Da bi se zaštitio, moj sin je stavio ruke preko lica, i tada mu je slomljen palac. Pošto mu je stavljen gips, koji će nositi narednih mesec dana, dovodi se u pitanje i njegovo učešće na predstojećem gimnastičkom takmičenju u Švajcarskoj. Osim lekarske pomoći zbog fizičkih povreda, moj sin je morao da zatraži i pomoćpsihologa, kod kojeg je proveo skoro sat vremena – rekla nam je dečakova majka, Gordana I. Ona je navela da njene reči o napadu može da potvrdi i jedan očevidac, koji se slučajno zatekao u blizini.

-Dragan se zbog ovog napada pravda tako što optužuje moje dete da je fizički maltertirao njegovog osmogodišnjeg sina, iako nema lekarsko uverenje o eventualnim povredama. Čak i da je to tačno, nije u redu da se problemi rešavaju na ovakav način, uz upotrebu nasilja – rekla je Gordana, koja se, kao samohrana majka, sama stara o svom sinu, učeniku osmog razred osnovne škole. Za komentar ovog incidenta zamolili smo i osumnjičenog Dragana S, koji je odbornik Srpske radikalne stranke u Skupštini grada Požarevca. Međutim, on nije želeo da daje izjave za medije. „Ne želim da komentarišem ovaj slučaj, oko koga su novinari podigli veliku prašinu – rekao je osumnjičeni Dragan S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari