Mame su zakon: Sud godinu dana „ne mrda prstom“ u vezi sa zakonom o finansijskoj pomoći

Ostavite komentar


  1. Moram da vas razoračaram, ali ne nadajte se ama ničemu od Ustavnog suda. Ako postoji državni organ koji je gori čak i od tužilaštva, to je US. Oni uglavnom odbijaju da vrše svoju nadležnost, a kad ne odbiju, onda rade kako im se kaže. Ja ga u šali zovem blaženopočivši Ustavni sud, stvarno nema smisla da te sudije primaju pozamašnu platu, treba ga ukinuti jer ne bi bilo nikakve razlike

Ostavite komentar


Društvo

Da li BIA treba da saslušava poljoprivrednike? 10

Da li BIA treba da saslušava poljoprivrednike?

Osim prosvetara, nezadovoljni su i poljoprivrednici, samo što ove druge privode na informativne razgovore u Bezbednosno-informativnu agenciju. Ili, kako tvrde pojedini paori - kidnapuju ih. Jedan od njih doživeo je situaciju iz kriminalističkih i špijunskih filmova, a strčnjaci za N1 kažu - reč je o zastrašivanju i zloupotrebi institucija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.