„Mame su zakon“: Vlada Srbije okrenula leđa mamama

Ostavite komentar


  1. Hoćemo natalitet dajte budućim mamama da im se omogući da mogu da normalno žive i odgajaju svoju decu.

  2. Još jedna velika laž (vlasti i jednog čoveka) celog naroda i ženama koje žele da budu majke. SRAMOTA je blaga reč!!!!!!!!!!!!!

  3. Kakvi protesti kakvi bakraci. Podneti kolektivnu tuzbu, medjun sudu, posto je prekrsena Medjunarodna konvencija o zastiti materinstva. Ko hoce neka potpise, svako ima pravo na izbor. Pa da vidimo da li ce onda drzava imati da plati po osnovu presude. O cemu pricamo, ko je i do sada glasao o izmeni zakona, zavaravanja. Koliko se uopste prica o tome, niko da zucne…

  4. Ovaj zakon je gruba mera države da spreči kasnije socijalne izdatke. Svidelo se nekome ili ne, prethodni zakon je odgovarao samo socijalnim slučajevima.

  5. Bitno je da zene koje su romske nacionalnosti sa 6.oro dece cini mi se u Barajevu pre neki dan na ime decijeg dodatka dobise 45.000 dinara….Sto bi takva osoba isla da radi…Kad se ne slogirah u posti….A meni oporezovana isplata za nezaposlene sa 14000 na 9000…A nase majke….obezvredjene…Drzava nas je ozbiljno pljunula u lice i dalje nas unistava….Necemo da bud3mo manjina u nasoj drzavi…podignimo se svi…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.