Manifestacija "Nedelja sa arhitekturom 2023" od 26. do 29. septembra 1Foto: Arhitektonski fakultet

Manifestacije „Nedelja sa arhitekturom 2023“ biće održana od 26. do 29. septembra u prostorijama Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, saopštio je taj fakultet.

Ovo je treća u nizu manifestacija koju Arhitektonski fakultet organizuje u cilju promocije arhitekture i negovanja javnog dijaloga u oblasti kulture građenja u našem društvu.

Nedelja sa arhitekturom predstavlja vid javne promocije rezultata rada Arhitektonskog fakulteta, odnosno svečano obeležavanje i retrospektivu svih aktivnosti realizovanih u toku protekle školske godine.

Organizuje se jedanput godišnje i kao višednevna manifestacija, krajem septembra, a na početku nove školske godine koja bi trebalo omogući uvid javnosti u rezultate rada na završnim radovima studenata osnovnog i master nivoa studija, kontakt sa širom publikom u cilju promocije aktuelnih tema i načina rada na fakultetu, kroz radionice i javne tribine, uvid javnosti u rezultate aktuelnih istraživanja koja se sprovode na fakultetu kroz izložbu štampanih i elektronskih izdanja fakulteta, kao i dodelu priznanja studentima koji su ostvarili profesionalni uspeh u protekloj školskoj godini.

Detaljan program ovogodišnje manifestacije dostupan je sa linku Nedelja sa arhitekturom 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari