Manojlović (DS): Vlast sa medijskog tržišta tera kablovskog operatera nad čijim radom nema kontrolu

Ostavite komentar


  1. Ko gubi ima pravo da se ljuti,zao nam je Manojloviceve kojoj novi medijski zakon ne odgovara jer joj odgovaraju njeni lazni tabloidi koji plasiraju samo lazi!

  2. Ne znam zašto je tako strašno što će kablovski operateri prenositi programe sa nacionalnom frekvencijom.

  3. Osim gromoglasnog plakanja i pozivanja zapada da interveniše, još niko nije uspeo da objasni kakav nam neki novi mrak donosi ovaj zakon. Bukvalno niko. Što je najgore ni sam zapad koji se poziva nije se oglasio, tako da se sada sve svodi na kukanje opozicije, kao i do sada, bez pokrica.

  4. ma vazi sad sto vas i narod ne voli i to ima prilike da izenese putem medija vama sada ni mediji ni zakoni nisu dobri. a da li ste jedan zakon procitali u zivotu

  5. По Вас је боље да се и седнице Скупштине преносе преко кабловског оператера, тако да народ не би морао да слуша које-какве глупости и да се пита како смо стигли ту где јесмо..

  6. Postoje neki koji se sećaju ko, kada i kako je formirao REM i pod čijom šapom je bio tada, sve do 2014.g. Pogasili su mnoge radio stanice, mnoge televizije koje su upošljavale i hranile bezbroj porodica. Tada im nije smetalo što su svi, dakle svi kablovski operateri na prvih 9. mesta imali baš taj i takav raaspored- Na prvom mestu je bio RTS i onda dalje redom. Onda nije smetalo što TV Politika emituje na nacionalnoj frekvenciji, nije smetalo što „veliki brat“ ide preko celog dana, nije smetalo što TV Duga emituje vračare, proroke i vidovnjake, što TV Melos emituje šund muziku a sada od jednom smeta što se pokušava dovesti red u emitere i reemitere. Smeta što se pokušava upristojiti ponašanje emitera pa da ne ukida programe i nameće neke svoje bez saglasnosti korisnika, jer neki su i uzeli tog kablovskog provajdera baš zbog nekog programa koji je ovaj ukinuo nakon nekog vremena. Smeta što se pokušava dovesti red i u povećanje cena bez najave za korišćenje kablovske televizije. . . Dakle smeta sve što se tiče dovođenja u red i pristojnost. Iskreno se nadam da će taj zakon proći i biti izglasan da se konačno dovede u red taj medijski deo i uopšte mediji a isto tako se nadam da će se zabraniti rad onih koji nisu registrovani u Srbiji i koji ne plaćaju poreze, doprihose i dažbine državi Srbiji a zarađuju ogromne cifre u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.