Manojlović nakon Vučićevih prozivki: Njemu ipak više odgovoraju Marić, Karleuša i Jovana Jeremić 1foto: R.Z./ATAImages

Nakon što je Aleksandar Vučić otkazao gostovanje na RTS-u, i rekao im da pozovu Savu Manojlovića, lidera Kreni-promeni, na svom nalogu na društvenoj mreži X, Savo Manojlović je naveo da prihvata ovu „ponudu“.

Manojlović je na svom X nalogu napisao da se zahvaljuje i da prihvata ponudu, a zamolio je i uredništvo RTS-a da mu javi u koliko sati da dođe sutra.

„Kada je predsednik odgledao moje gostovanje na RTS-u, shvatio je da njemu ipak više odgovoraju Milomir Marić, Jovana Jeremić i Jelena Karleuša“, dodao je Manojlović.

Provladini mediji objavili su da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao večerašnje gostovanje u Dnevniku RTS-a i navodno poručio javnom servisu da umesto njega pozovu kandidata pokreta Kreni-promeni za gradonačelnika Beograda Sava Manojlovića.

Vučić je, prema navodima prorežimskih medija, RTS-u navodno zamerio što je Manojlović na RTS-u gostovao dva puta u dva dana, kao i što su u predizbornom duelu na javnom servisu gostovala tri predstavnika opozicija naspram jednog predstavnika SNS-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari