Manojlović: Ne bih bio ljut da Srbija prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Dok su se Srbi, koji su se uživeli baveći se politikom, bili u službi autokrate Josipa Broza, Albanci u Tirani i Prištini pisali su lažnu istoroju, gde stoji da su Srbi oduzeli „Kovovo“, tj. Kosovo i Metohiju od Albanaca. Takve knjige poseduju sve instutucije na Zapadu relevntne za političke odluke. Naravno, takve knjige sa lažnom istorijom poseduje i biblioteka Bele kuće. Osim što je albanska elita ujedinjena sa svojim podzemljem koje je oduzelo kontrolu nad disrbucijom droge od Sicilijanaca još početkom sedamdesetih godina minulog veka, te je mogla da plaća i potkupljuje i tokom devedesetih godina, da bi sada govorili: „Pobedili smo Srbe.“
    U to vreme dok su se Srbi po zanimanja iživljavali nad Albancima na Kosmetu, radeći na štetu Srbije, u Tirani su se održavali kursevi za diplomce prava sa najboljih Univerziiteta u SAD, a verovatno i nekih drugih većig država na Zapadu. Učili ih kako su im „zli“ Srbi oduzeli „njihovo Kosovo“, tj. Kosovo i Metohiju.
    j

  2. Ali Manojlovicu,ni reci o „odnosu prema kulturi“ danas,sada !!? I kako se tvoj „mecena“ ophodi prema poslenicima kulture ???

  3. Predrag Manojlović, kao Francuz, daje intervju nemačkom DW, da „ne bi bio ljut da Srbija prizna Kosovo“?! Kome se on ovde preporučuje? Francuzima, koji iz ove izjave treba da shvate da imaju posla sa jednom ljudskom gromadom, koja je svojim intelektom i svojom savešću daleko od Srbije, Srba i Kosova i Metohije, ili Nemcima, koji će se pteko DW, možda prvi put susresti sa „ulktramodernim“ stavocima ovog umišljenog trgovca srpskim teritorijama?! Šta reći osim, jeftino i primitivno. Tipična srpska jajara, bez obzira na epitet „proslavljeni glumac“?!

    1. Miki Manojlovic je Cincar (direktan potomak Branislava Nusica i porodicu Nushi is moje Peci) velike civilizacije koju ste Vi Albanci unistili Moskopolje u sredisnjoj Albaniju (uzdignutu Atlantidu po fon Denikenu) preko trista hiljada Cincara proterali a na desetine hiljada zaklali i zive spalili. Njegov deda je bio pomocnik konzula u Pristini I konzula u Bitolju (po njemu je Vuk Draskovica napisao roman: „Ruski Konzul“ u kojem opisuje Albanski zulum nad Srbima i nealbancima) pa po svojoj albanskom postojbini dobro poznaje tu tematiku. Nego Vi Albanci dobro znate ko je ko i odakle je kao sto je Pecoli juce rekao da je Dacic iz Prizrena, dakle „Kosovar“ i zapretio mu da ako ko ubije Dacica da ce to biti Albanci.

  4. A što daješ tako krupne izjave?Zar ne shvataš da tvoja reč ima težinu?

    1. Istina je uvek bila i ostaće krupna stvar. A o krupnim stvarima, odnosno istinu mogu samo velika lica goviriti. (Virtus sibimetipsi merces- vrlina plaća samog sebe).
      Veliko poštovanje g. Manojlović.

      1. Evo jednog intelektualca, koji odgovara intelektualnom nivou gospodina Predraga Manojlovića?! On je Albanac a Predrag Manojlović „proslavljeni glumac“?! Mislim da jedan drugome savršeno odgovaraju, s time, što Albanac zna ko je i šta je a „proslavljeni glumac“ je niko.

  5. pa da se i slozimo da nam je opozicija takva, ali da li to znaci da treba pustit da nas vuci proziva, jase, davi, vredja, ponizava, nipodastava… zar treba da savijemo glavu i cutimo dok nas on siba po ledjima. jesmo mi sami za mnogo toga krivi, ali je bar malo dostojnstva ostalo, da dignemo glavu i kazemo dosta bre vise.. Rubiroza, koliko si veliki glumac, toliko je i razocarenje vece… bas mi je zao…

  6. Miki, iskorišćeni glumac od strane desničarskog fašističkog režima SNS-a. O čemu ti pričaš, kako te nije sramota? Od Miki, Miki veliki, ostao samo, Miki, Miki, ludi… i bezobrazni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.