Manojlović: Neću se politički angažovati, nastavljamo borbu protiv iskopavanja litijuma

Ostavite komentar


  1. Manojlovicu vidi Zakon o zastiti zemljista Republike Srbije, jako je lepo precizirano sta i na koji nacin treba investitori da irade pre bilo kakve aktivnosti. Da li je Pedoloska studija uradjena uzimajuci u obzir Zakono o zemljistu i da li je to Rio Tinto trazio.

  2. Saco Manojlovic i njemu slični su budućnost Srbije .Ovaj trulez manipulatorski iz devedesetih treba da se sto prije istovari na smetljiste istorije .

  3. Gde su ovi 5% ljudi bilo kad su počela istraživanja kasno su se setili, narod zna da je ovo politika.

  4. Car je dao obećanje u vezi Rio Tinta jos u vreme kada je zapad odobrio njegovo ustoličenje. Juce kaže jedno pa kada ga prisete datog obećanja saopšti suprotno. Bitno je tačno utvrditi sve u vezi projekta od 2012.godine pre izbora.
    Da se vidi ko laze jer ko laze taj i krade.
    Tačnije drugi kradu za njega. Hapse se optužuju a on čist nije ni kada iz vode izadje.

  5. Na mladima svet ostaje.Ako je ovo ta mladost za Srbiju ima nade.Dosta nam je piromana iz devedesetih koji su totalno devastirali Balkan i nase zivote.Ova generacija,sa ovakvim mladim ljudima nece dozvoliti praznim politikantima da na proslosti grade i sadasnjost i njihovu buducnost.Do pobede,deco.

  6. E, moj Savo,dok ti prikupiš potpise dok krene procedura,u Gornjim Nedeljicama neće biti ni jedne kuće.Borba protiv Rio Tinta je svakoga dana,na svakom mestu,sa svim raspoloživim snagama,a procedura neka ide svojim tokom.Hrabrim ljudima iz Gornjih Nedeljica i drugih ugroženih lokaliteta treba pomoć da se spasi što se spasti može.

  7. Mislim se da pokrenem NVO za zaštitu građana od NVO…

    Jer pazi: vlast kad ne valja, imam šansu i da je menjam na izborima – ali šta ću sa ovim morem nedodirljivih NVO koji su decenijama u smoriteljskoj akciji, samo trtljaju i trtljaju i trtljaju…

    Pa da ičemu vrede već bi do sada iskorenili to protiv čega se kao bore… Zato svaka treba da ima rok do kada će ili da uspe u misiji, ili da se ugasi.

    Profesionalni NVO-ovci mogu da imaju 5 godina staža u NVO, posle toga – u rudnik

Ostavite komentar


Društvo

U Beogradu oboreno 100 stabala bez plana i objašnjenja 10

U Beogradu oboreno 100 stabala bez plana i objašnjenja

Na prostoru iza "Beo šoping centra" u Beogradu već duži period traju radovi na raščišćavanju terena, a kako je za FoNet izjavio Miloš Vučković iz Udruženja "Naša mesna zajednica" prošlog vikenda krenuli su i radovi na rašćišćavanju placa od drveća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.