Manojlović: Pokušavaju Dolovac da „prošvercuju“ tokom leta

Oko 13.000 građana potpisalo peticiju protiv hitnog izbora aktuelne republičke tužiteljke

Ostavite komentar


  1. Sta ima ko da je svercuje, kad se ona vrlo uspesno svercuje vec dugo???!!!

  2. Ona će biti reizabrana neka vam bude jasno….Ona je američka igračica..i na pritisak dugmeta će uraditi sve za ono što joj narede…Prodala se za nešto novaca…a inače na šta Vam ona liči..? Hajde budite realni…Imam utisak da je ona Pepina mama..

  3. Šta li vidi u ogledalu ova žena, na kraju dana, kad se pogleda? Ja bih u zemlju propao.

  4. Treba izneti i podatke o njeninim stručnim kvalifikaciijama i delovanju pre dolasaka SNS na vlat! Ili možda dotična ima zaštitu stare-nove UDBE kao njihov saradnik?

  5. Dolovac na vrhu tako dugo,valjda zato što ništa ne radi i to joj je glavna prednost.Sudije i tužioci nisu toliko pokvareni koliko su nepismeni.Nepismeni su toliko da se ne usuđuju da bilo šta rade osim onoga što im se naredi.Ne znaju da napišu valjanu optužnicu.Sudije ne znaju i neće da sude po zakonu,njihove odluke,pa bilo koliko da su protivzakonite i nestručne silom se izvršavaju i sve“normalno“u sudskoj vlasti funkcioniše.Bolje im je kad ništa ne rade neće praviti lične greške, ali će u Srbiji vladati anomija-bezakonje koje niko ne goni.Zato njihove optužnice i presude se moraju obelodanjivati i komentarisati blagovremeno dok nisu naneli zlo pravnom poretku.Novinari se ne usuđuju da pišu o neukim i pokvarenim sudijama u konkretnim postupcima.Kao,ometa se sudski postupak,vrši se pritisak na sud i tužilaštvo i sl fazoni pravosudne mafije.Iz Haga se sve uživo prenosilo a kod nas se ne smije pisati o brljanju sudija i tužilaca.Presude su neprikosnovene samo u izvršenju i mogu se silom izvršiti onako kako piše u izreci presude,ali se mogu komentarisati i kritikovati kao protivzakonite,nestručne,samovoljne i sl i tu su novinari da pomognu ostvarenju zakonitosti rada sudske vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.