Marić: Svi timovi Sektora za vanredne situacije na terenu

Ostavite komentar


  1. Još jedan dokaz nesposobnosti, javašluka, zloupotreba … današnje vlasti. Poplave 2014. godine tadašnja (ista ova današnja) vlast je iskoristila da se obruši na bivše vlasti, kritikujući ih za nerad i svaštanešto, optužujući ih za tadašnje poplave i stradanja stanovništva (u tom momentu dosta trvrdnji je bilo, makar delimično, tačno). Prošlo je novih 4 godine a vlast opet priča priče a sela i gradovi se dave u poplavama i jadu. Gotovo nijedan vodotok nije kvalitetno pročišćen i pripremljen za ovakve situacije ali je izrečeno gomila samohvale i pokradeno, u milionima evra, novca koji je bio namenjen za ove stvari. Napredno, nema šta.

Ostavite komentar


Društvo

Sanja Sakan o rudarenju jadarita: Niko ne može garantovati da u toku procesa neće doći do oslobađanja bora i arsena 10

Sanja Sakan o rudarenju jadarita: Niko ne može garantovati da u toku procesa neće doći do oslobađanja bora i arsena

Naučni savetnik u Institutu za hemiju, tehnologiju i metalurgiju Sanja Sakan koja je došla, ne svojom željom, u centar pažnje javnosti nakon što je u Malom Zvorniku predsednika Aleksandra Vučića, upozorila na problem rudarenja litijuma, izjavila je da su najveći problemi u iskopavanju te rude tehnologija ekstrakcije, otpadna jalovišta i transport.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.