Marija Zaharova: Influenserka

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Nije dobro (za njega) da misli da u stanju da „zatvori“ nešto što mu se ne sviđa. U stvarnosti uopšte nije tako. „Slučaj Zaharova“ je otišao na nivo veći od Dačića i Lavrova za koga Dačić tvrdi da je „zatvorio“ slučaj. Na to reagovao Vučić, a njegov nivo nisu ni Zaharova ni Lavrov. Ma, baš će Lavrov da zatvori takvo vređanje koje je učinjeno. U suštini to može da zatvori Putin, ali samo tako što bi Zaharovu premestio na biro za nezaposlene. Pa i tada bi bila neophodna velika izvinjavanja. Dačić vidi da visi i da ga neće biti u vladi, a i ako ga bude, da će mu uticaj biti nikakav, pa pokušava da zakrpi rupu koja se napravila izmeđi njegovih ruskih mentora i srpskog predsednika.

    1. Ahahahahaha Lavrov nije nivo Vučića? Pa na čemu ste bre? Ono što jest’jest. Predsednik mora sa predsednikom. Npr predsednik kućnog saveta je predsednik, a Lavrov samo ministar inostranih poslova Rusije. Šta je to za predsednika lovačkog udruženja.

      1. Rusi ne tolerisu kvislinge i lazne patriote…..a ova kvazi diplomatska predstava je to samo potvrdila….

  2. Rusija je najveća srpska zabluda!-Za Ruse su najveći prijatelji Bugari,kaže njihovo ispitivanje!

  3. Dok je Masa pljuvala po drugima bila je nas heroj vodili je na sabor trubaca u Gucu.Gle cuda sad postade prosta ili je to uvek i bila?

  4. Pa ne moze Dacic da zatvori slucaj.Videcemo u buducnosti sta ce nam doneti taj slucaj, odnosno nasi medjusobni odnosi, koji su poremeceni Vucicevim potpisivanjem ugovora sa Hotijem.

    1. I Vucicevim ne shvatanjem gde mu je mesto. Sedeo je kao zbunjeni djacic ispred Trampa i potpisao šta god su stavili pred njega. Tim potpisom je omogućio priznanje Kosova od Izraela, zamerio se Rusima tako sto se obavezao da će kupiti daleko skuplji američki gas i Kinezima tako sto se obavezao da će da ukloni opremu Huaveja i zameni je americkom. Onda je u odgovoru Zaharovoj uvredio Putina. Videćemo dali će dobiti ‘polu zagrljaj’ od ‘brata’ Sija. Na žalost imamo predsednika koji je neuracunljiv.

  5. U pravu je Zaharova što je odbila nastup sa Nevaljnijem jer je lopov, i prevarant. U decembru 2014. bio je osuđen 5 godina zatvora za proneveru 500000 dolara u državnoj kompaniji .“Kirovles“ ,dok je radio kao savetnik Nikite Beliha guvernera Kirovske oblasti .Nevaljani koji je hapšen više puta zbog različitih nedela je na osnovu optužbi Francuske kompanije “ Iv Roše “ takođe osuđen uslovno a njegov brat Olev na 3 godine robije u istom procesu, da su otštetili ovu kompaniju za više od pola miliona dolara. Ovo sam izneo kakav je“poštenjačina“ opozicioni ptedvodnik. Ali to je njegov karakter.
    Zato Zaharova nije sa lopovom ni htela da vodi nikakve razgovore. Ovo je istina.
    Što se tiče izjave povodom prijema našeg predsednika kod Trampa. Mislim da se izjava odnosila na nadobudnog američkog predsednika. Pozvao je goste i ponizio ih ovim gestom. To je odraz niskog morala Trampa koji je želeo pokazati i poniziti i dati do znanja ko je ovde bog koji mora da se sluša. Svi znamo da su amerikanci prevaranti spremni na svako poniženje druge strane.
    Setimo se pregovora u vojnoj bazi predsednika Miloševića sa Izetbegovićem i Tuđmanom. Najbolje je to opisao Momir Bulatović : “ Na svaki sat su menjali tekst dokumenta i donosili na potpis. Uvek je poturan drugačiji sastav. Zbog toga nismo mogli spavati niti odmoriti. Iznerviran Milošević je Kristoferu gurnuo prazan papir da napiše šta hoće. Kristofer je vratio papir Miloševiću. Nije hteo ni kako on hoće“ . Mogu zamisliti muke predsednika Vučića kad ima posla sa prevarantima. Kakve veze ima 5 G mreža sa ovim. Kakve veze ima Izrael…To je paket, ako kupiš kafu kupiš i eksere. Banda je to teška. Ni jedan sporazum ne poštuju. Što se nigde ne spominje Rezolucija 1244. Ali moramo znati granicu poštovanja i ponosa. Možda je ovo crvena linija. Zato je Zaharova u pravu. Pop je pop, bob je bob.

      1. @Strshinja Kojić, Ja sam Vladimir a ne Vlađimir, ali pretpostavljam da je štamparska greška. Ono što je važnije jeste da nisi izneo ni jedan dokaz da Nevaljani nije osuđivan za nedela, prevare i pljačke. Sve navode osude njega i brata Olega možeš proveriti. Moje životno iskustvo od osam decenija mi govori da samo istinu niko ne može da opovrgne.

  6. U ovom napisu postoji logička greška. Tačnije, kontroverzni Navaljni NIJE „u međuvremenu postao meta trovanja“ nego je on „ u međuvremenu postao meta TOBOŽNJEG trovanja“, što je suštinska razlika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.