Marijina priča kap u moru Jutkinih nepočinstava

Aleksandar Grbić, vođa protesta "1 od 5 miliona" u Brusu, za Danas

Ostavite komentar


  1. Kako javlja Pink {čitaj „Shturmer“) Jutka je bio bliski saradnik Đilasa i Jankovića.

    1. @djsasa: Jutki se sudi zbog onoga sto je navedeno u optuznici; Jutka je poslao 15000 poruka, niko drugi. Jutka je mogao da u ponedeljak bude u DS-u, utorak SRS-u, sredu SPS, cetvrtak SNS – to ne menja cinjenicu da je on neko ko se prema Mariji Lukic ponasao na nacin da je tuzilastvo resilo da zbog toga podigne optuznicu. U svetu i za mnogo manje partijski celnici clanove ekskomuniciraju a u Srbiji se ceka poslenji trenutak da se prelomi. Nego, kada se vec pozivate na novine, sta kazete na to da su neke objavile da su u SNS bile dve struje u vezi ovog slucaja – jedna koja je smatrala da Jutka ne treba da se kaznjava a druga da treba da bude smenjen? Ja bih recimo voleo da vidim spisak imena vrha SNS-a koji su smatrali da ne treba bilo sta da se radi, a Vi?

  2. Pa da li ti to #djsasa na taj način opravdavaš ovo što radi Jutka : „..Bio je bliski saradnik..“ bivših, pa sad ovih..i tako u nedogled..Koliko god mu se ćefne da teroriše taj nesrećni gradić i ljude, dok jednog trenutka svi mladi ne odu i Brus ne nestane (kakva se sudbina i piše celoj Srbiji, budete li vi oštroumni da pravdate zlodela)?!

    1. U opstina Brusu radi fabrika trikotaze modital.foodland u igrosu i vise malih i veliki hladnjaca. Znaci nije tacno da ne radi nijedna fabrika. Svakko ima pravo da protestuje ali i da prica istinu. Ja sam iz okoline Brusa neznam za iskljucivanje struje.n mts preplatnici mts televiziskog operatera imali su program. Ne interesuje me politike samo kazem da u bruskoj opstina rade tri fabrika i nijedna nema nikakve veze sa sns.

    2. Opusti se Maja, bez uzbuđenja! Zar nisi pročitala da je iformaciju objavila ružičasta televizija, bar tako kaže dotični #djsasa.Ne znam da li je ružičasta tv objavila to što tvrdi #djsasa jer je ne gledam zbog mentalne higijene. Pozdrav Majo i samo opušteno, docice kraj PRVOROĐENOM IMPERATORU SRBIJE, a samim tim i raznoraznim Jutkama! PS zar bi te iznenadilo da ružičasta tv objavi, da smo ti i ja bliski saradnici Jutke? Mene NE, ipak je to ružičasta tv!

  3. Isto je i u Koceljevi,ništa bez matića i ako se „sklonio“ medj´ odbornike sns-a….napravite prilog o privatizaciji svega što je državno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.