Marinci uzvikivali – "Savamala, demolition man"

Ostavite komentar


  1. Ma necu nis““ da komentarisem,samo cu da se smejem hahahahahahahahahahaha !!!

  2. Od samog početka je jasno da celu tu priču oko Savamale podržava upravo američka ambasada. Neće me niko ubediti u suprotno.

  3. Američka ambasada treba da gleda svoja posla, a ne da se meša u naša unutrašnja pitanja i to na način koji je svakako neprimeren.

  4. Amerikanci se u sve mešaju, na ovaj ili onaj način. Kad im se to ne dozvoli, reakcije su im ovakve, kao neko veče u njihovoj ambasadi. I naravno nema izvinjenja.

  5. Bio jednom jedan film "Reka bez povratka"sa Merilin Monro,za nove verzije novi glumci

  6. Neka se Skot stvarno pozabavi dešavanjima u svojoj zemlji, a Srbiju neka ne uzima u usta jer nema pravo na to.

  7. Nisam robot, ali sam bot. A ja cuo da su marinci pevali pesmu: Ja nisam pao sto sam varao i krao…

  8. Strasno, sta drugo i ocekivati od njih, pogotovo od „inteligentnih marinaca„, cast izuzetcima.

  9. Polako i tu situacija pocinje da se bistri.Ne mogu i oni vise da kriju da sami stoje iza organizovanja kojekakvih protesta protiv vlade u Srbiji.

  10. Mladi ministre, mani se tih mangupskih komentara, taj smo film gledali i dobili bombardovanje.

  11. Ocigledno je Srbija deo istocnog bloka i odnosi sa EU i zapadom ce biti sve gori.Moguce je i naglo pogorsanje posle vezbe "Slovensko bratstvo".

  12. Posle ovog, najnovijeg lupetanja Stefanovica, ni stotinu tuzbi mu nije dovoljno da dokaze da nije glup.I jos nesto za Vucuca "tupav" je ““neintegelentan" homor, a intelegentno je pametno rusiti drugima objekte.Humor, kav god je, nikome ne skodi (osim Vladi Srbije),a rusenje je rusenje i zgrada vise nema.

  13. Nesa slina zna sta se desava u Americhkoj ambasadi i u Americi,
    ne zna ko ubija I rushi po
    Begradu
    Napredno nema shta

  14. Tu je centar svih dešavanja protiv interesa svoga naroda i države. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbijee žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. SAD ne treba da se mešaju u unutrašnju politiku Srbije, svi znamo da građani Srbije da Legija ni za šta nije kriv i da su mu namestili. Legija je više od 13 godina leži u zatvoru jer se ne šlihta mabasadorima SAD.

  15. Jasno je svima u Srbiji da sve te proteste koji su organizuju zbog rusenja u Savamali imaju i te kako veze sa obavestajnim nevladinim oraganizacijama koje rade po nalogu ambasadora Sota.

  16. Pitanje ambasadoru nj.e.g. Skotu, pardon, Skatu: da li je Halloween praznik slicno proslavljen i u Moskvi ?

  17. Amerikanci i ne kriju da su oni organizatori i finansijeri protesta. Sigurna sam da ce na nekom od narednih protesta svi ucesnici dobiti na poklon majicu. Verovatno je stigao kontigent.

  18. Sve je konacno jasno,nas izdajnik iz vrha policije( eto zasto nije intervenisano),njihovi fantomi i bageri,samo je trebalo biti strpljiv da se sami otkriju .

  19. Amerikanci nikada nisu imali smisla za humor, ispali su na kraju glupi. Otkrili su ko zaista stoji iza protesta, gradjani nikako.

  20. Ljudi bez dovoljnog obrazovanja, iskustva i poznavanja sveta, ako se slucajno nadju na tako istaknutom polozaju kao ministar Stefanovic, morali bi da imaju kompetentne savetnike koji ce im objasniti sta ima smila da se kaze, a sta nema, sta je blamaza sopstvene funkcije i zemlje, a sta nije. Ovako, sta da kazem, njegova izjava je i neodmerena, i uvredljiva, i bez ikakvog smisla i logike.

  21. Ovo što Stefanović priča me podseća na scenu iz Titanika kada Rouz stoji sa druge strane ograde broda i breca se na DiKaprija, a on joj kaže "Uz svo poštovanje, ne stojim ja sa one strane ograde, već ti". Mi smo ti koji smo na rubu moralne, biološke i ekonomske provalije, u koju nas strmoglavo vode Vučić&BlerCo, a brecamo se na sve oko sebe, umesto da se iskreno pozabavimo svojim problemima. Vučić se ni ne trudi da podigne pravnu sigurnost, moralni nivo i samopoštovanje građana Srbije, već svojim suludim potezima tera školovane na iseljavanje, a ostale u depresiju i beznađe, u stanje poluživih zombija koji će raditi po 12 sati za 200€ i gledati ružičaste rijalitije.

  22. "A što Amerikanci muče crnce" rekao je nekada Hruščov kao odgovor na neko pitanje, na pr. "Zašto se postavlja berlinski zid"? Ili nešto slično, tako da ovaj odgovor ministra, doktora Stefanovića neodoljivo podseća na navedenu izjavu. Jedanput plagijator uvek plagijator!

  23. Kakve veze ima to sto su marinci nosili majce sa natpisom "Savamala Demolition Team".Pa cinjenica je da se to demoliranje desilo i to sto se neko sali sa tako ozbiljnim slucajem i to nije strasno. Medjutim mnogo ozbiljnije je i strasnije za Srbiju i njene zitelje sto su nedavno fudbaleri i kosarkasi Partizana, nosili majce sa likom huligana i narko dilera, koji je nastradao u mafijaskom obracunu. U krajnjem slucaju to sto Ameri zajebavaju premijera, moze im se oni su mu pomogli da dodje na vlast.

  24. Svakom botu koji brani rusenje Sava male zelim da mu zatreba pomoc policije, a da nikad ne dodje. Sram vas bilo!

  25. Reziran sukob sa amerikancima od strane premijera u cilju podizanja rejtinga. Sta bi sa onim spijunom iz vrha policije, jel ga uhapsise?

  26. Neverovatno disciplinovani botovi na delu: smeta šala koja može biti neukusna, ali ne smeta uzrok, tj. činjenica da mesecima posle noći rušenja polivija ne nalazi ni izvršioce, ni nalogodavce. Pa ta ista policija treba da čuva i sačuva Premijera od navodnog atentata, alo!? Botovi?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.