Marinika Tepić: Potrebni su nam inspektori Milenković i Mitić - živi 1foto (BETAPHOTO/BRANISLAV BOŽIĆ)

Milan Isaković i Slobodan Milenković zaustavili su Predraga Koluviju, koji im se tada predstavio kao kolega. Ispostavilo se da je to laž, rekla je ispred Specijalnog suda potpredsednica SSP-a Marinika Tepić, gde se danas nastavlja suđenje u slučaju Jovanjica, a jedan od iskaza daće inspektor Isaković.

Tepić je podsetila da je Isaković uhapšen pre godinu dana, „tačno kada je Bratislav Gašić postao ministar policije“.

– Optužnice nema, što znači da je sve bila laž. On rizikuje karijeru, posao, život, ulazeći kroz ova vrata. Koliko je takvih inspektora danas? – pita Tepić, podsećajući da je Gašić juče izdao nalog da se Milenkoviću kao i inspektoru Dejanu Mitiću dodeli obezbeđenje, rekavši da je to privremeno.

– Želim da podsetim i na inspektora Dejana Jovića, koji nakon svih maltretiranja i hapšenja, nije više sa nama. Potrebni su nam hrabri policajci, inspektori, živi. Moramo da ih podržimo, i zbog toga smo danas ovde – poručila je Tepić.

Ona je istakla da se ne biraju „ni kriminalci ni policajci kojima se nude razne pogodnosti da bilo šta kažu što bi se moglo staviti na teret inspektorima da budu uhapšeni i dodala da već četiri godine MUP traži osnov da ih uhapsi.

Isperd Specijalnog suda su predstavnici Narodne stranke, Demokratske stranke, Zajedno, Narodnog pokreta i Ne davimo Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari