Mario Spasić tuži Trifunovića,  a sam krije podatke o poslovanju

Nevladina organizacija Savet "Transparentnost" ne podnosi finansijske izveštaje

Ostavite komentar


  1. Blizak sa Lončarom? Pa onda je sigurno znao i njegove drugare Šiptara i Kuma iz Medveđu.

  2. Probacu ja da odgovorim malom ljigavcu, prvo neznatnu drustvenu opasnost moze da ceni samo sud u zakonskom postupku.Dakle normalno bi bilo da je poreska uprava podnela prijavu za privredni prestup nadleznom sudu a onda bi on cenio da li je u pitanju neznatna drustvena opasnost ili pak izuzetna upornost(13 godina) ucinioca prestupa kao otezavajuca okolnost.Laz je da organizacije koje nemaju prometa ne moraju da podnose zavrsne racune.Posebnu paznju izaziva upravo to sto navodno rade vec trinaest godina bez ijednog dinara sto je naravno nemoguce i sto u stvari znaci da se finansiraju gotovinom sto je posebno sumnjivo.Svi oni koje on proziva posluju preko racuna i tokovi novca se mogu proveriti a eto on postenjacina bas ni dinara nije nigde uzeo,pa ko moze u to da poveruje.Nazalost nas pravni sistem je takav da svaka budala moze da podnese laznu krivicnu prijavu i da za to posle ne odgovara.Preporucio bih vam da insistirate kod poreskih organa na pokretanju postupka protiv ove najpostenije snsovske organizacije pogotovo sto je mali ljigavac javno priznao izvrsenje prestupa i krajnje bshato i bezobxirno najavio i dalja krsenja zakona zemlje do koje mu je toboze jako stalo.Kada ovakvi likovi budu vraceni u septicke jame odakle su trenutno ispuzali ovo ce svakako biti bolja zemlja.

  3. Nakaznost preambicioznih karaktera, nakaznost njihovih zakulisnih poslova i interesa, nakaznost je glavna karakteristika ove AV diktature

  4. Niti znam ko je taj Spasic, niti znam ko je taj Trifunovic. Znam samo da ovaj clanak nije namenjen da odbrani Trifunovica, vec da oblati Spasica. FUJ!

  5. Одговор за корисника @sanjailic5954
    Nesto je trulo u Sergejevoj glavi, misli da moze manipulisati ljudima, predstavlja se kao humanitarac sa organizacijom za lecenje obolele dece, a ujedno promoviše ratnog zlocinca i pi.. po grobovima neduznih zrtava

  6. Jao zasto dajete medijsku paznju ovom nizem obliku zivota. Svi u Trsteniku znaju ko je on i njegova sestra. Vecih jadnika svet nije video.

  7. Drskost ovog nazovi „savetnika“ je uobičajena osobina koja je preduslov za one koji teže da postanu SNS kadrovi. Imenovanom je 2014. godine podneta krivična prijava za poresku utaju, da bi protiv istog 2016. godine, kada se uvukao duboko u anus vlastima, postupak bio obustavljen. Redovno vredja i lažno optužuje druge na svom fejsbuk profilu, a kada se pojavi na sudu u svojstvu tuženog pravda se time da mu je neko hakovao profil ili napravio lažni pod njegovim imenom. Ovakve i njemu slične treba za primer po kratkom postupku. Fik i gotovo.

  8. Ako malo pročačkate arhivu vesti od npr. januara 2016. otkrićete da je u Novom Sadu utuženo preko 2000 najrazličitijih udruženja zbog neprijavljivanja APRu izjave o nemanj prometa na računu. Sve s policijom na vratima radi utvrđivanja prebivališta i izlaskom pred sudiju. Ta izjava se daje pod krivičnom i materijalnom odgovornošću kao i finansijski izveštaj, te jeste osnov za terećenje pravnog lica ako se naknadno utvrdi da je neistinita. Izgleda da je Trstenik u nekoj drugoj državi, koja se samo isto zove.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.