Marketinška hapšenja ili obračun sa kriminalom?

Uhapšen Veljko Belivuk - Velja Nevolja i još 16 pripadnika njegove organizovane kriminalne grupe

Ostavite komentar


  1. Мало ће их као држати у ћорки,па их опет пустити али кад буде пред изборе,сви ће бити ослобођени због недостатка доказа,јер ко ће да туче народ и да га тера да гласа за Вучића,ако они буду у затвору,јер без њих Вучић може да изгуби изборе.

  2. Ako je bas tako „uhapsen“, cemu onda ono privodjenje od pre sedam dana, bez hapsenja? Jesu li mu tu urucili najavu hapsenja? Tesko je shvatiti da nije bio privodjen uopste dok je tukao ljude na demonstracijama pa me zanima da li ce se ta aktivnost uracunati kao pozitivna ili negativna, kad kad je ovako naprasno postao kriminalac.

  3. Kako god bilo, ok je ovako razmišljanje, ali barem ti ljudi više nisu na ulici, koliko god da nisu, nisu I malo ćemo da odahnemo verovatno

  4. Nije marketinški nego da bi se skeenila pažnja sa afere „Jovanjica“. Pa, recite, ako se obračunavaju sa kriminalom, zar Jovanjica nije prioritet!? Tamo su odlazili ovi što sada hapse. Zar ne?

  5. Spavaš li mirno Aleksandre Vučiću, ili polažeš ispite na višoj trenerskoj školi?

  6. Velja izgleda zabrinut. Cekaj samo kada Danilo sazna. Bice kao kada je Andrej saznao za Koluviju, …

  7. Kako hapšenje ubica i dilera može biti marketing?!Valjda je to obračun sa kriminalom i „navijačkim“ grupama.
    To je trebalo uraditi još „6.oktobra“ ali se nije moglo udariti na perjanice protesta ’96-te kao i perjanice „5-tooktobarskih promena“.

  8. Velju ce da pudte za 2 dana
    Vucicu Vucicu sve bi bilo u redu xa te ne znamo iz devedesetih

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.