Marko Đurić: Niko ne sme da bije Marka

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Serb( es ) je truski izraz koji na srpskom ima znacenje bezkucnik,a čovjek koji ide iz mesta u mesto i prespava tu gdje ga zatekne mrak, nema imovine niti dedovine , nema porekla , čovjek koji prelazi polja i planine i koji živi danas za sutra bas kako je postupio ovaj čarapan s imenom Marko Gjuriq …S
      Eto sad , kad se ovaj provokativni primitivni scenario završio ( kao onaj sa vozon prošle godine ) , vrhovni komandant oružanih snaga Srbije A.Vucic pokazao svoju snagu s avionima nad Presevom i granicom Kosova od čijih zvukova nama albancima se tresu jajca …Kad tad , Niski Sandžak i Novopazarski Sandžak bit će unutar granica gdje će živjeti albanci…Posle Djurica na redu su Dacic , pa Vulin , pa Drecun , Lazanski , pa Nikolić , pa Koštunica .. I na kraju neka ilegalno na Kosovu nek izvoli i Vučić …!

      1. Ako, i treba procitati kako „radi mozak“ tipicnog izdanka veljikoaljbanske narcis-naci-mitiman skole „misljenja“ kojeg su brizno ispirali ko zna koliko godina. Da zavrsi osnovnu skolu to ne ume, da procita koju knjigu ni to ne ume ali zato zna da gusla o „niskom sandzaku“, „drevnim aljbanskim zemljama“, pa onda jos i malo palanackog rasizma u vezi Srba… Nego ako si vec tako „pametan“ i ako vec „znas“ znacenja reci na turskom, onda garant znas i iz kog jezika potice naziv „Kosovo“ ili mozda ne znas? A dobro je i za fanove albanske „drzave kosova“ iz Srbije da vide „rad“ mozga prosecnog zitelja tvorevine ciju legalizaciju tako prizeljkuju.

      2. Sto s etice primizivtma, demonstrirali su ga tvoji sunarodnici sa maskama iako je bilo tu i tragikomicnih momentata kao sto je ispadanje sarzera, bacanje gasne bombe ispred svojih kolega itd. Ali dobro ipak su to bili „specijalci“ – nadji sam za koga se to kaze da je „specijalan“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.