Marko Đurić smešten u bolnicu sa blagim simptomima korona virusa

Ostavite komentar


  1. Sa „blažim simtomima“, ljude vraćaju na kućno lečenje, ili…to važi samo za običan narod?!

  2. Slavila se izborna pobeda. Sad će im opet biti Kriv Đilas što su jeli nevakcinisanu prasetinu.

  3. Pošto je satima čekao u redu pošto nemamo dovoljno kapaciteta za testiranje…

  4. Po protokolu se zarazeni sa blagim siptomima salju na kucno lecenje. Ocigledno da u protokolu nedostaje zarez, „sem ako zarazeni nije u rodbinskoj vezi sa vladajucom kastom ili nije od posebno znacaja za ovu nazovi zemlju“.

  5. Od svih koji se tako sljubavlju uvlače AV ovaj lik to čini sa najvećom srećom.Kad tapše pa on bre uživa.Ona scena u nedelju kad se hvata za uši od sreće je neponovljiva.
    I kovid je spreman da pregura samo da je svevišnji radikal srećan.Dobro zdravlje čudni čoveče ….
    .

  6. Kao sto je poznato, bolnice u Srbiji imaju VIP sobe……. Nemate razlog za brigu…. Kao i pre , neocekujem da se ovaj komentar objavi, posto i novinari i njihovi urednici, pa i clanovi porodica su korisnici istih…….

  7. A na Zlatiboru kongres o koroni u najskupljem hotelu. A do juče, sloboda, izbori, proslave, ….a sada neodgovorni. Nadam se samo da ce svi sa proslave u nedelju uvece imati zajedničku pidzama party…..nekanse skupe ponovo….pa u izolaciju jedno 10ak godina….

  8. A sta je s onim kome je duvao i pljuvao u vrat? jel ce biti tezi slucaj?

  9. Hm..lako mi je za njih..gospoda ce u bolnicke apartmane….
    A mi obicni smrtnici smo za motku kako kaze Radomir Nikolic.
    Sramota !!!

  10. Pozitivni i pozitivni sa blagim simptoma su normalno u kućnoj izolaciji! Šta će u bolnicu, zauzima krevet, kome je možda više potreban? A taj Vulin, da li je u samoizolaciji, kao i sve osobe koje su imale kontakt sa njim, ili bar, da li su testirane!!
    Ovo je ludnica u Srbiji, ne zna se nikakav propis, mere, informacije nikakve, nikog u suštini ne uzrujava stanje!!? Kakav je to narod??!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.