Marko Jakšić: Prkosni tviteraš

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Jeste „Vule“ , isto kao sto su pretili Oliveru ,pa se nista nije desilo…a mi poverovali…nego ,“Vule“ , prijateljski savet ,umesto sto pises gluposti po Danasu, idi trazi avionsku kartu ,trebace ti uskoro…

      1. Marko Jaksic: covek od integriteta! Vule: jos nedefinisani oblik zivota, ali izvesno beskicmenjak.

  1. Kosovska Mitrovica kao i ostala mesta na Kosovu jasno su podrzala AV kao nekada Slobodana Milosevica!Svi koji nisu za njih..su izdajnici srpskog naroda,drzave,Kosova i Metohije!Lepo…onda mi Srbi iz Srbije i dijaspore da uvazimo njihov stav da resenje njihovih problema prepustimo AV kao sto je Slobodan Milosevic lepo za svog zivota i vladavine resio njihove probleme!

    1. Milosevic je resio problem kapitulacijom u Kumanovu, jedan od njegovih naslednika priznanjem konacno dovrsava zapoceto? Mi se zjaba batrgamo i ako sada posustanemo i ne podrzimo malog Jaksica o Kosovu nema sta vise da polemisemo?!!!

  2. Organizovati setnju na Kosovu je veca hrabrost nego na mitingu gadjati vucica jajima.Imace mladic problema na Kosovu zbog ovoga jer je to izolovana nedemokratska sredina uvek srcano uz vlast ma kakva bila,normalno iz koristoljublja ne iz ideala.Zato mali izdrzi.

  3. Marko,samo naprijed
    Kosovu su potrebni takvi ljudi.Beograd glumi da vam pomaže,a u stvarnosti vam odmaže i nogama i rukama.
    Vučiću se ne isplati mir.O čemu bi onda pričao.Ovako pričom o Kosovu skriva katastrofalnu situaciju u Srbiji i siromaštvo.

  4. Nikad niste voleli ljude od ontegriteta , koji umeju da razmisljaju svojm glavom. Jedino mozda kratko vreme po Djindjicem. A i tada je covek bio okruzen sa poltronima, koji su ga izdali prvom sansom. Pola njih je danas kod AV, alo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.