Marko Jakšić: Svako ko dođe je organizator šetnje

Građanski protest "Jedan od pet miliona" u subotu i u Kosovskoj Mitrovici

Ostavite komentar


  1. Eto, kao što rekoh, ovakve i slične mitinge Srba sa KiM protiv Srbije i srpskih vlasti će ekspresno odobriti i policija R. Kosovo će biti spremna da brani Srbe od Srba i da eventualni kontra miting iskoristi za konačno ujedinjenje Severne i Južne Mitrovice. Cilj mitingaša koji su na predhodnim lokalnim izborima totalno poraženi 88% : 12% izašlih srpskih birača. To i već najavljeni vanredni parlamentarni izbori u R. Kosovo govori da se na KiM spremaju novi Komšići koji će biti birani albanskim glasovima.
    Ponavljam.
    Rugova ne bi postigao to što je postigao da nije uveo moratorijum na strančarenje, verske i socijalne razlike, taj put koji je jedino uspešan na KiM je sledila Srpska Lista i osvojila preko 41.000 glasova ili 5% ukupno izašlih birača.
    Podržava vas koji bi da rušite Vućića i Borko Stevanović – a ko je iz UN-a KiM prebacio u Evropu odnosno doveo EULEKS i ko je da bi taj EULEKS prošao uhapsio Olivera pod optužbom da je ratni zločinac i vođa „Čuvara Mosta“ i nije prstom mrdnuo da se oslobodi Oliver.

    1. Da brani Srbe od Srba .Ti, znači , znaš da neki Srbi spremaju napad na ljude koji mirno protestuju ?

  2. Marko Jakšić je divan i hrabar, misleći momak. Kamo sreće da Mitrovica ima još ovakvih.

  3. A Marko Djurisic i Marko Djuric! Obojica deluju na Kosovu, samo na suprotnim stranama!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.