Marko Janketić odgovorio na pretnje i uvrede: „Udarili ste na moju porodicu?! Braniću se“

Ostavite komentar


  1. Moj Marko, to su pitomci popa Mace, koji su dočekali ponovo svoje vrijeme zla.

  2. Samo si iskreno rekao svoj stav o stanju u nasem drustvu. Nisi nikoga licno optuzio a oni su se sami pronašli prozvanim. Evropa strajkuje iako su u daleko boljem položaju od nas, da ne bi doseli na nase grane. I niko ih ne proziva to je njihovo pravo. Bolje ovde da se borimo za buducnost nase dece nego da ih gledamo preko telefona tamo negde.

  3. Gospodone Marko imate podrsku i niste sami.Proci ce i ovo zlo.Glavu gore.Pozdrav

  4. Ostavite coveka na miru !Sloboda govora pa trpi.Mi u titovo vreme nismo imali slobodu govora pa ni problema .Takva je demokratija…

  5. Ko god ima čistu dušu i čist obraz,ima i potrebu da stane na Markovu stranu,a u stvari,na svoju stranu.

  6. Sve se slazem sa gdinom.Janketicem. A ovima koji mu prete: idite na Kosovo pa tamo srbujte!

  7. Ko vas tera da se mešate u sve? Vi umetnici, estradni radnici,pevačice pevači, mnogo sebi dajete za pravao,da krojite sudbine ljudima. Dajete vaša mišljenja, bez da se savetujete sa mozgom. Posledice vašeg javnog mišljenja o svemu,a obični ste radnici ko i svi ostali. E to vam pravi problem. Komentar su posledica vašeg glasnog mišljenja. Pozdrav.

  8. Brate nas,nemoj da se sekiras,takvi ljudi kao ti nam trebaju!Da ustanu i kazu sta je nasa realnost-i da pozovu da konacno sklonimo ove trovatelje nase zemlje,nase dece i nase buducnosti!I da ustanemo vise i izadjemo na ulice tako da 5. oktobar bude mali i smesan u odnosu na nas novi ustanak!!!

  9. Dobra vremena za lose ljude traju trideset godina i trajace dok je Srbije!?

  10. Bravo Marko sve si u pravu,iz moje zgrade od 23.stana sedmiro dece je zadnjih nekoliko godina otislo u Ameriku.
    Ovde nema zivota u Srbiji za mlade.

  11. Ne treba mu pretiti,to stoji,ali ini sto zelis u pkaniras zadrzis za sebe i cekas da se ostvari. Takode ne treba pljuvatu po svojoj zemlji, jednostavno odes a kada dodes tamo naci ces i te kako dosta stvari ba koje xes i te kako opet da pljujes.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.