Marko Janković: Sklonjen sa radija jer kvari prosek

Ostavite komentar


  1. Pozdrav i podrška Marku! Tuga jedna, da vlast skloni takvog čoveka sa radija. Gde će im duša, ako uopšte znaju šta je to?

  2. Znaci izadje Marko koji brkove suce…secam se da je sa STB-a molio jednog poznatog fotografa iz Vasine, odmah nakon 5. oktobra, da skloni Kostunicinu sliku iz izloga, jer valjda su ti dani za nama, rece Marko. Izgleda da nikada nisu ni prestali, ti dani, meseci, godine…Zivot prodje, ali njihova vlast nikad.

  3. Hvala Vam marko za sve ove godine. Za muziku koju si pustao. nekada davno mi iz provincije pravili smo specijalne antene da bi uhvatili Studio B.

  4. Marko je moj školski drug. Kad smo isli u gimnaziju on je svuda vukao jedan veliki“tranziszor“ , pratio top liste i zapisivao. Bio je sav u rokenrolu. A odavno je poznato da su „rokenroleri“ najposteniji i najiskreniji pripadnici nase epohe. Ni traga od zavisti, mržnje, zlobe. Samo ljubav, druženje sa mnogo humora i rokenrol.

Ostavite komentar


Društvo

ZELENI VENAC

Zatvara se se Zeleni venac: Gde čekati gradski autobus?

Sekretarijat za javni prevoz Grada Beograda najavio je da će od sutra pa do 11. avgusta zbog radova na redovnom održavanju autobuske okretnice "Zeleni venac" ona biti potpuno zatvorena za saobraćaj, uz prateće izmene trasa linija javnog prevoza koje polaze sa te okretnice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.