Marković: Emigriranje odavde preraslo u stampedo, to je – spasavaj se ko može

Ostavite komentar


    1. Isplaćeno mu početkom prošle godine, po ugovoru sa RTSom, 220 hiljada dinara za reviziju scenarija druge sezone „Nemanjići – rađanje kraljevine“ Gordana Mihića. Bujošević se prepao da mu nastavak serije o Nemanjićima ne propadne kao i prva sezona, pa brže – bolje angažovao Markovića da bude supervizor Mihićevog novog teksta. Marković jeste idealan za to, ali je pitanje, onako usput – od koga dolaze pare! Moralne gromade u Srbiji, izgleda, nisu gadljive na zvuk bankomata, bez obzira ko je vlasnik banke…

      1. Vplontiranje se ne maže na hleb naročito treba odrapiti tv bastilju. 2k eura nije ništa za takav umetnički rad.

      2. Isplaćeno 220000 dinara za reviziju scenarija. Ako je uradio posao, red je i da naplati. U čemu je problem? Zar je danas u Srbiji ispod časti naplatiti vlastiti rad? Pa nije uzeo novac da botuje po televizijama sa naci frekvrncijom kao neki.

      3. @neka bude svetlost: sta hoces da kazes? Covek je primio pare za svoj posao, sta je tu cudno?

      4. Zamisli- 220 000 dinara!!! Ili u parama -2000 evra! Prvo- covek je radio svoj posao za pare! Drugo i najvaznije- toliko smo bedni da vecina ovde balavi pri pomisli na 2000evra!- a to je u normalnoj zemlji prosecna plata.

  1. Zrenjaninac je 100 % u pravu. Nema nikog ni slicnog Goranu Markovicu. Svaka mu cast

  2. Nebitno o kome se radi, ali ja sam lično skeptičan da ne kažem ne verujem ljudima koji su odrasli koristeći ceo život „zlatnu kašiku“.

    1. Pogrešna logika mili moi, pa upravo je suprotno!
      Pokazuje se eto kod nas na delu: neobrazovani primitivci izmigoljili pa zapeli da se nakradu za nekoliko godina. Vide došlo njihovo.

      1. Grešiš „mili moi“. Pogledaj političare, ali sve odreda. Pogledaj njihove biografije. Deca radnika, ili deca“zlatnih kašika“ tj. bivših „crvenih buržuja“? Razmisli pa napiši.

        1. Čudo je odrastanje. Odredi stav zauvek.
          Ostajem pri tome da su neobrazovani primitivci izmigoljili pa zapeli da se nakradu.

    2. Čovek koji je napravio i snimio filmove: Variola vera, Tito i ja,Majstori, majstori, Falsifikator, Turneja, Specijalno vaspitanje u Americi bi jeo kašikom optočenom dijamantima. Šta ostaje iza tebe?

      1. A šta ostaje iza vas? Inače ne vidim da sam komentarisao umetnički rad i profesiju dotičnog, tako da vaš komentar nema veze sa onim što sam rekao.

  3. A mi 91 mislili, da cemo mi da gladujemo i bezimo. Bar nam je tako bilo receno 100x iz BG… Markovicu svaka cast, jedan od najboljih u YU.

  4. Ne zato što je ta Praška škola nama najbliža, ali zaista volim da odgledam sve ono što je snimio, volim da pročitam sve ono što piše i cenim ono što radi g.Marković. U moru nautentičnih ljudi on je jedan velikan našeg filma i intelektualac par excellence u sadašnjoj Srbiji. I opet podržavam to što kaže u ovom intervjuu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.