Cena kvadrata guta simbole grada: Da li će Marš za Sajam zaustaviti širenje Beograda na vodi?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. U okviru BS je i zgrada iz koga se nekada emitovao tv program 1958, pored su i prva reportažna kola TV BG, sve propada, a može da bude muzej ŽTV

  2. Samo za info,.u Makedoniji shareni petokolonasi su protestovali isto kao ovi vasi. Grlili Skopski sajam, protestovali, kidali vene. Promenila se vlast, dosli prestavnici duboke drzave, s akako i shareni i stabse dogodilo? Oni sami srusili Skopski sajam i na tom mestu izgradili grdosiju koja sada blokira grad, svaki dan. Ispalo da je sve politika,.da je to samo licni interes duboke drzave koji traze samo povod, bilo koji, da strajkuju. Kad odgju isti ..rac! Zato, ovo je samo duboka drzava i interes promene vlasti, nista vise. Pogledajte Makedoniju, ameri nam sjebali drzavu do daske, oni su najveci neprijatelji Makedoniji.

  3. Важно да се бунимо па иако је нешто већ пропало .Боље нека стоје руине него градити нешто ново.То су људи који не знају шта ће са собом.

  4. Meni je sajam(sem najveće hale)ružan. Ako tržište zahteva i profit neka ga sruše,ali neka naprave moderniji i lepši na drugom mestu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.