Završen Marš za Sajam uz poruku – „Ovo je samo početak“

Ostavite komentar


  1. Lepo i potrebno…ali ipak mislim da bez Marša na Drinu i Solunskog marširanja neće biti ništa !!!

  2. Marš je počeo u 5 do 12, a ne u 11.55! Tako su rekli organizatori. Zbog kompleksa Dejana Stankovića. Rečenica sa više značenja. Sviđa mi se.

  3. Pa šta reći će glavni urbanista Srbije.
    Biće onako kako ja stručno kažem ako potraje.

  4. Pa zar sajam nije simbol „totalitarnog“ režima komunista i Tita ?Zar ste odustali od pljuvačne svega što je ostalo od SFRJ ,komunista i Titovog „terora“nad Srbijom i Srpstvom , zbog hale 1 koja je i inače pod zaštitom države kao spomenik kulture?Izgleda da selektivno,po potrebi i ako je nasleđe“ komunista“ , NOB -a i SKOJ-a i raznih drugih „komunističkih tekovine“ bivše SFRJ „ozloglašene anti srpskim“sada naprasno branite ?Vama je samo bitno da stvorite „razlog „nekakvom protestnom okupljanju nekakve stranke ili“grupe građana“ ili „inicijative“ , kao što je ova „Stani promeni“.Niko nije rekao da će rušiti građevinsku celinu sajma sa halom 1 arhitektonskim delom arh.Žeželja jer je to inače po projektu sajam . Sve kasnije je naknadno zbog potrebe dodato kao privremeno ,Zar po vama treba očuvati i one „plehane“u plavo obojene nazovi hale u kojima se leti umire od vrućine a zimi smrzava od zime .Da ste ikada radili kao izlagač na sajmu znali bi ste kako je raditi u takvim uslovima odnosno ne uslovima . Vi ste grupa zaludnih građana koji svoje komplekse leči dernjavom po ulicama Beograda izigravajući „zabrinute dušebrižne“ građane „savest“Beograda i drugih gradova Srbije .

  5. Najbolje bi bilo da se ceo BG sruši. I zemlju prodati arapima da posade salatu.

  6. Jedno veliko Bravo za sve ljude koji su po ovoj kiši I hladnoći bili na Maršu za Sajam I niko ih nije naterao i niko im nije platio da brane Sajam!

  7. Tako su se i Ludisti borili protiv uvodjenja masina. Nema to veze sa duhom Bograda, samo politika.

  8. Ma sve će to AV na čelu horde kompletnih idiota da poruši i tako stvori bazu za krađu po ugledu na izgradnju autoputeva, bolnica… Ugraditi se u troškove i ostale pogodnosti.

  9. Beograd na vodi sve porusio. Kome on treba. U Mirijevu su potok prelep zatvorili dok se svet ponosi da kroz mesto protice recica. To je potok kao onaj u Vrnjačkoj Banji i trebalo da pored bude setaliste. Zazidali i podigli solitere

  10. Još im nismo oprostili ni železničku stanicu a oni bi već da ruše sajam! E ne može ovaj put!!!

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 10

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.